Anasayfa /  Popüler

Yılbaşında bir erkeğe ne hediye alınır?

Yılbaşına girmeye hazırlanırken birçok bayan, arkadaşına, eşine veya sevgilisine alınabilecek en uygun hediyeyi arıyor. İşte erkeklere alınabilecek en güzel yeni yıl hediyeleri...

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2018 17:48

Yılbaşında bir erkeğe ne hediye alınır? İşte erkeklere alınabilecek en güzel yılbaşı hediye fikirleri... 

Babaya yılbaşı hediyesi ne alınır? 

Biricik kahramanınız olan canınız babaya yılbaşı hediyesi alarak ona bir şeyler yapmak istiyorsanız biraz düşünmenizde fayda var. Karakterine ve kişiliğine uygun en güzel hediyeleri ufak bir araştırmayla bularak bu yılbaşında babanıza en doğru hediyeyi takdim edebilir ve

yeni yıla güzel bir giriş yapabilirsiniz.

Babaya özel yılbaşı hediyesi tavla: Size ilk kez tavla oynamayı öğreten babanıza bu yılbaşında tavla almaya ne dersiniz? Eminiz ki babanızın yıllardır oynadığı bir tavla var zaten ama sizin alacağınız bu tavla tamamen onun adına özel olacak. Artık babanız arkadaşlarıyla ya da sizinle tavla oynarken adına özel tavlasıyla çok gururlanacak ve her onu eline aldığında sizi bıyık altından bir tebessümle anacak.

Babanız için kemer ve vüzdan seti: Eğer babanıza bu yılbaşında daha önce almadığınız bir yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız, çok kolaya kaçmadan şık ve özel isimli cüzdan-kemer setini alabilirsiniz. 

Babalara özel kanyak matarası: Babanızın isim ve soyadının baş harflerinden yapılmış bir armanın ve adının soyadının yer aldığı kanyak matarası kış aylarında babanızın içini ısıtabilir. Özellikle keyfine düşkün babanız için bu seçenek ile onu çok memnun edeceksiniz. 

Babaya espirili "mangalların efendisi" önlüğü: Babaya yılbaşı hediyesi almayı düşünenler için son derece ilginç bir hediye fikri olan bu mutfak önlüğünü mangal yapmayı oldukça seven babalara hediye olarak alabilirsiniz. Yüzüklerin efendisi göndermeli mutfak önlüğü, mangalların efendisi her hafta sonu pikniğe gitmek isteyen babalara özel olarak alınabilecek en güzel hediyelerden birisi olacaktır

Tesbih seti: Siz de herkes gibi babaya yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız babalarınızın ağırlığına ağırlık katacak olan bu özel tesbihi ona hediye olarak alabilirsiniz. Yılbaşında herkes gibi babanızın da mutlu olmaya ihtiyacı varken ona en hoşuna gidecek olan tesbihi hediye edebilirsiniz. 

Erkek arkadaşa sevgiliye ya da eşinize yılbaşında ne alınır? 

Sevgiliniz veya en yakın erkek arkadaşınıza yılbaşında bir hediye almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Aslında sevgilinize aldığınız hediyeyi, en yakın erkek arkadaşınız da beğenebilir ve böylece ikisine ayrı ayrı hediye almak zorunda kalmazsınız. İşte hem en yakın erkek arkadaşınızı hem de sevgilinizi mutlu edecek yılbaşı hediye fikirleri... 

İsme özel kredi kartlık kartvizitlik: Erkeğe yılbaşı hediye seçeneklerinden biri de ona hazırlattığınız özel cüzdandır. Hem taşıması kolay, hem çok şık, hem çok pretijli, hem de erkek için gerçek anlamda bir ihtiyaç olarak görülüyor. Özellikle son yıllarda erkek cüzdan modasında kredi kartlık ve kartvizitlikler oldukça popüler bir hale geldi. Siz de bu yılbaşında erkek arkadaşınıza ya da sevgilinize bu hediyeyi tercih edebilirsiniz.

Kişiye özel takıma özel çakmak: Yılbaşı akşamı sevgilinizle ya da eşinizle baş başa yemek yemeyi hayal ediyorsanız, masanızdaki romantik mumları yakacak olan karizmatik çakmak karşınızda duruyor. Kişiye özel taraftarlı çakmak hediye ederek, tüm yıl boyunca cebinde mutlulukla taşıyabileceği bir çakmağa sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Erkeğe yılbaşı hediyesi olarak ufak, ucuz ve şık bir hediye arıyorum diyenler için bu tarz bir hediye uygun olacaktır. 

Diğer alabileceğiniz hediyeler:

-2019'un beklenen konser ve etkinliklerine bir bilet.

-Güzel anılar biriktirmek isteyenler için polaraid makine.

-Sevdiği bir parfüm. 

-Soğuk kış günlerinde giydikçe sizi hatırlayacak bir kazak.

-Her an her yerde ruh halinize göre paylaşacağınız müzikleri yüksek kaliteyle ve

sınırsız dinleyebilmesi için müzik üyeliği.

-Burcuna göre hediye seçimi yapabilirsiniz.

-Oyun tutkunu bir sevgiliniz varsa, oyun aksesuarları alabilirsiniz.

-Seyahat bileti hediye edebilirsiniz. 


Yorumlar