Anasayfa /  Popüler

Güncel en doğru burç yorumları (Yeni ay burç yorumları aşk - para - İş - Sağlık) - Nisan ayı burç yorumları

Astroloji: Nisan 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler getirecek? Mart ayı burç yorumları 2019 - Yeni ay burç yorumları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2019 15:16

Astroloji: Nisan 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler getirecek? Mart ayı burç yorumları 2019 - Yeni ay burç yorumları haberimizde.

Nisan ayında gökyüzünde pek çok görünüm meydana gelecek ancak belki bu görünümlerden en önemlisi ani değişim gezegeni Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi olacak. Tüm burçlara göre yorumlarını ayrı bir yazıda anlatacağım. Ayrıca yine zihinsel aktivitelerden sorumlu iletişim gezegeni Merkür’ün Balık burcundaki Retro’su yani geri hareketi ay boyunca iletişim kazalarına karşı dikkatli olmamızı gerektiriyor. Peki genel olarak nasıl bir ay geçireceğiz. İşte burçlara göre yorumlarınız. Lütfen önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 

2019 YILININ İLK MERKÜR RETROSU BALIK BURCUNDA BUGÜN BAŞLIYOR !..





2019 yılının ilk Merkür Retro’su 5 Mart tarihlerinde Balık burcunda gerçekleşecek. Astroloji bilen bilmeyen herkesin aşina olduğu bir konudur Merkür Retro’su… Her sene ortalama 3 defa gerçekleşen bu gerileme, 5 Mart tarihinde Balık burcunda başlayacak ve 28 Mart tarihinde sona erecek. Yani yaklaşık 3 haftalık bir süreci kapsayacak. Bir gezegen Retro halindeyken o gezegenin gölge yönlerini daha fazla hisseder ve yaşarız. Çünkü enerjisi dışa doğru değil içe doğru akar. İçimizdeki bozuk iletişim enerjisinin yankıları da dışarıda hayat bulur. Bu nedenle en çok iletişim kazaları bu dönemlerde yaşanır.





Aslında astroloji ile ilgilenen veya ilgilenmeyen herkesin bildiği, takip ettiği hatta adına şarkılar yapılan en meşhur Retro’dur Merkür Retro’su… Çünkü astrolojide Merkür, insanın en elzem ihtiyacı olan düşünmeyi, idrak etmeyi, öğrenmeyi, kendisini ifade etmeyi, iletişim kurmayı ifade eder. Tabi ki herkesin haritasına göre etki alacağı hayat alanları farklıdır ancak genel anlamı ile Merkür gerilerken, iletişim kurmakta, düşüncelerimizi toparlamakta, öğrenmekte, kendimizi ifade etmekte zorlanmalar, gecikmeler yaşayabiliriz. Bu etkileri özellikle haritasında İkizler, Başak burcu ve bu gerilemeye özel Balık vurgusu yüksek olan kişiler daha fazla yaşar.





Bu dönemde yanlış anlaşılmalara, büyüyen gereksiz tartışmalara dikkat etmekte fayda vardır. Çünkü belirttiğim gibi iletişim kazalarına açık oluruz. Mevlana Celaleddin-i Rûmî’nin söylemiş olduğu  “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.” sözünün en çok ete kemiğe büründüğü zaman dilimi Merkür Retro’sudur desek yanlış olmaz.





Peki, bu dönemde ne yapmalı ne yapmamalıyız? Öncelikle iletişimimize ekstra dikkat etmekte fayda var. Belki her zamankinden fazla düşünüp daha az konuşabiliriz. İletişim kurduğumuz kişileri dinlerken subjektif alandan çok objektif alanda olmaya özen göstermeliyiz. Bunlar ekstra çabayı gerektirir ancak bu dönemi daha rahat geçirmenize yardımcı olacaktır.





Çok önemli olmadıkça yeni başlangıçlar yapmamak, yeni bir işe başlamamak, sözleşme imzalamamak, alım-satım gibi işleriniz var ise 28 Mart sonrasına ertelemek yararlı olacaktır. Ancak yeni bir işe başlamak zorundaysanız veya yeni bir sözleşme imzalayacaksanız, sonrasında can sıkıcı durumlar yaşamamak için maddeleri çok iyi okumalısınız. Venüs Retro’su kadar olmasa da, yeni bir ilişkiye başlama veya eski aşklara geri dönme konusunda da iyi düşüp karar vermekte fayda var.





Bankacılık işlemlerinde sorunlar yaşanabilir. En sıkıntılı olan etkilerinden birisi de elektronik aletlerde problemler yaşanabilir, ev aletlerinize, beyaz eşyalarınıza, bilgisayarlarınıza, cep telefonlarınıza dikkat edin. Bilgisayarınızın ve telefonunuzun içindeki önemli dosyaları yedekleyin. Yeni bir elektronik cihaz almak gibi bir niyetiniz var ise 28 Mart sonrasına bırakmakta fayda var.    





Tabi bu süreçte Merkür gerilemesinin olumlu etkilerini de kullanabilirsiniz. Bu süreçte zihnimiz geçmişe dönük çalıştığı için, önceden almış olduğunuz karaları, yeniden değerlendirebilirsiniz. Varsa hatalı verilmiş kararlar yeniden gözden geçirebilirsiniz. Askıda kalmış işler veya ertelenmiş projelerin üzerinden geçmek için bu dönemi kullanabilirsiniz. Sevgiler…





Burçları kısaca nasıl etkileyecek;

Lütfen Yükselen burcunuza göre okuyunuz; Eğer yükselen burcunuzu bilmiyorsanız AstroDuru.com sayfamızdan Doğum Haritası Analizi yaptırarak öğrenebilirsiniz.







KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR:





Siz Merkür Retro’sunu 12. evinizde hissedeceksiniz. Bu ev kapalı bir evdir. Yani kontrol dışı gelişen olayların, gizli saklı işlerin, gizli hastalıkların, gizli düşmanlıkların evidir. Arkanızdan çevrilen gizli saklı işler varsa bu dönem ortaya çıkabilir. Dışarıdan etkilere açık olacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bu nedenle kandırılma, kolayca ikna edilme gibi durumlara karşı dikkat etmenizde yarar var. Bu süreçte biraz daha içe döneceğiniz, geçmişinizi sorgulayacağınız zamanlardan geçeceksiniz. Bu Retro döneminde olaylara çok mantıklı değil duygusal bakabilirsiniz. Mantıklı davranmak gereken, objektif olmak gereken işlerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınıza atmış olduğunuz duygu ve düşünceler ortaya çıkabilir ve sizi rahatsız edebilir. Bu anlamda arınmak, temizlenmek için uygun dönem olacaktır. Sezgilerinizin açılacağı, bir çok farkındalık yaşayabileceğiniz bu dönemi özellikle yoga, meditasyon gibi aktivitelerle geçirebilirsiniz.





BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR





Merkür gerilemesi 11. evinizde gerçekleşecek. Eski arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan haberler alabilir veya onlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca gerek eski arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerek şu anki sosyal çevrenizde yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları, aldatılmalar, darılmalar, küslükler, iletişim pürüzleri yaşayabilirsiniz. Bu süreçte dışarıya açılmaktan ziyade kendinizi iç dünyanızda tutmak isteyebilirsiniz. Sosyalleşmek için çok motive hissedemeyebilirsiniz. Yardım kuruluşlarında bir takım işleriniz varsa süreç çok hızlı ilerlemeyebilir. Hatta bu konuda bazı pürüzler çıkabilir.







İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER





Merkür 10. evinizde geri harekette olacak. Bu ev toplum önünde görünmek, iş ve kariyer gibi alanlarınızı ifade eder. Mart ayı boyunca mesleğinizle, otorite figürleri ile ilgili bazı iletişimsel sorunlar yaşanabileceğini ifade eder. Kendinizi ifade ederken sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları, fikirsel konularda aldanma, aldatılma gibi durumlar yaşanabilir. Ayrıca devletle iş yapan bir yapıdaysanız evrak işlerinizde bazı gecikmeler yaşanabilir.







YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER





Merkür 9. evinizde geri harekette. Siz bu etkiyi özellikle akademik konular, yabancılar, yayıncılık, uluslararası işler alanınızda hissedeceksiniz. Bu süreçte yeni bir takım kararlar almamalısınız. Ancak yarım kalmış, hayata geçirilememiş kararlarınız var ise bu süreçte tamamlayabilirsiniz. Seyahatlerinizde gecikmeler, yanlış rezervasyon, saat değişimleri, kaybolan valizler gibi durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bu ev aynı zamanda ideoloji, felsefe, din gibi kavramları da içerdiği için bu konularda yanlış anlaşılabileceğiniz sohbetlerin içinde kalabilirsiniz. Bu tarz diyaloglardan uzak durmaya gayret etmeniz iyi olacaktır. 





ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR





Merkür 8. evinizde Retro yapıyor olması, özellikle ortağınız veya eşinizin parasal kaynakları ile ilgili gecikmeler, geçmişten gelebilecek vergi, kredi, ödeme gibi konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizde ekstra dikkat etmenizde fayda var. Bu dönem hesaplarda yanlışlıklar bolca yaşanabilir. Öncesinde atladığınız bir vergi ödemesi çıkabileceği gibi, borç verdiğiniz bir paranın geri gelmesi de olasıdır. Bu ev aynı zamanda ameliyatları, hayati tehlikeleri de anlatır. Eşinizin, yakınınızın veya sizin ertelediğiniz bir operasyonunuz var ise bu Retro sürecinde çözülebilir







BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR İÇİN





Merkür 7.evinizde Retro yapacak. Bu ev ilişkilerin, evliliğin, ortaklığın evi olduğu için iletişim kazalarınızı bu alanda daha yoğun yaşamanız olasıdır. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilir, sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak iletişim kaynaklı ertelenen problemleri çözmek için de aslında uygun bir zaman dilimidir. Bu ev ortakları, imzaları, sözleşmeleri, davaları da ifade ettiği için mümkünse imza atmayın ancak erteleyemeyeceğiniz sözleşmeler var ise imza atarken maddeleri çok dikkatli okuyun. Ertelenen bir iş ortaklığı varsa tekrar gündeme gelebilir, bu dönem değerlendirilebilir.







TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN





Merkür 6. evinizde Retro yapıyor. Sorumluluk, iş koşullarınız, günlük rutinleriniz, astlar, sağlığınızı anlatan bir evdir. Mart ayı boyunca özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Geçmiş dönemde yaşamış ve atlatmış olduğunuz bir rahatsızlığınız var ise tekrar edebilir. Ertelediğiniz, ihmal ettiğiniz bir durum var ise bu süreçte tekrar gündeminize gelebilir. Günlük işleriniz biraz daha sıkıcı gelebilir bu dönem… İş arkadaşlarınızla iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz veya işverenseniz çalışanlarınızla yanlış anlaşılmalar olur ve işler aksayabilir.







AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER İÇİN





Merkür’ün 5. evinizdeki geri hareketi sizin aşk, çocuklar, yaratıcılık, hobiler, spekülatif kazanımlar alanınızda zorlanmalar, gecikmeler, ertelenen konuların tekrar gündeme gelmesi anlamına gelir.  Partnerinizle anlaşmakta sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili alacağınız bir haber yanıltıcı olabilir veya onlarla iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski aşklarınız tekrar gündeminize gelebilir. Özellikle yatırım konusunda risk almamak gereken bir dönemdir. Büyük yatırımlar için Retro sonrasını beklemekte fayda var.





YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU





Bu Retro’yu 4.evinizde yaşayacaksınız. Bu süreçte aile bireyleri ile olan iletişiminizde bazı pürüzler, sıkıntılar çıkabilir. Seslerin yükselebileceği, hayal kırıklıklarının yaşanabileceği bir süreç olacaktır. Eve elektronik eşya alırken dikkat etmenizde fayda var veya evinizde tadilat gerektiren işleriniz çok acil değilse ertelemeniz iyi olacaktır. Sorunlar çıkabilir. Ayrıca gayrimenkul almak, satmak için çok uygun bir zaman dilimi değildir.













OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAKLAR





Merkür Retro’su 3.evinizde gerçekleşecek. İletişimsel pürüzleri en çok yakın çevreniz, kardeşleriniz, kısa seyahatler, eğitim, iletişim, yazışmalar, yayıncılık gibi alanlarda yaşayabilirsiniz. Bu süreçte yanlış adreslere mail, yanlış numaralara mesaj gidebilir aman dikkat! Satış, pazarlama, internetten veya sosyal medyadan yaptığınız bir takım işler varsa bu dönem aksilikler oluşabilir. Veya bu alanlarda yeni bir işe girişmek değil ancak geçmişte ertelediğiniz işleriniz var ise tamamlamak için güzel bir zaman.







KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI





Merkür sizin parasal kaynaklarınızın ifade edildiği 2.evinizde gerilecek. Bu ev kazanç ve para evidir. Gelen paranın hızla gittiğine veya geçmişten bir takım borçların, ödemelerin karşınıza çıktığına şahit olabilirsiniz. İnternetten para ile ilgili işlemler yaparken dikkat edin. Yanlış hesaplara gidebilir. Balık burcundaki Merkür zihinde bulanıklık verebilir unutkanlıklar artabilir. Mali olarak değerli eşyalarınız dikkat edin bir yerlerde unutabilirsiniz. Maddi olarak bir durgunluk yaşanabilir. Ancak unutmayın ki bu geçici bir süreç. Geçmişte ertelemiş olduğunuz iş planlarınız gündeminize gelebilir.





BALIK VE YÜSELEN BALIK BURÇLARI





Merkür sizin burcunuzda gerileyecek. Bu Retro’da yeni başlangıçlardan ziyade geçmişte ertelediğiniz, sonlanmayan süreçlere yönelik çalışmalar yapmak uygundur. Kararlar almak, yargıya varmak için uygun bir dönem değildir. Kişisel hedefleriniz konusunda zihniniz bulanıklaşabilir, bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca teknolojik aletlere dikkat etmenizde fayda var. Bilgisayar kullanırken dikkat edin bir şeyler dökülmesin. İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Söylemek istediklerininiz yanlış anlaşılabilir. İçinize kapanık olabilirsiniz.





Hepinize iletişimde kazasız günler dilerim..





AstroDuru.com

Astroloji Rehberiniz


Yorumlar