Anasayfa /  Popüler

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 yeni özelliklerle geliyor!

Dünyada merakla beklenen GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 oyunu yepyeni özelliklerle oyun severlerin karşısına çıkacak. Peki, GTA 6 çıkış tarihi belli oldu mu? Rockstar Games'in amiral gemisi olan GTA serisi her yeni oyunuyla satış rekorları kırıyor.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2019 17:36

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkış tarihi efsane seri GTA fanları tarafından araştırılıyor. GTA 5'in çıkmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen GTA 6 için henüz resmi bir açıklama yapılmaması kafaları karıştırdı. GTA 5 üzerinde yapılan güncellemeler devam ediyor. Son olarak oyun yayın platformu Twitch'te popüler olan GTA 5 Role Play serverları ile GTA serisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. GTA 6 oyununun hangi şehirde olacağı ve nerede geçeceği en çok merak edilen sorulardan birisi. Şimdiye kadar Miami, California ve hatta Londra bile bu dedikodulara katılmıştı. Fakat bilgileri sızdıran kişiye göre GTA 6 Miami ve New York'da geçecek.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Rockstar Games tarafından GTA 6'nın ne zaman çıkacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Şimdiye kadar 2019-2022 arası olarak tahmin edilen GTA 6 çıkış tarihi için 2019 yılını haklı olarak eleyebiliriz. Fakat Avrupa'da ufak çapta bir oyun geliştiricisi olduğunu iddia eden bir kişinin paylaştığına göre GTA 6 2020 yılında çıkacak!


Yorumlar