Anasayfa /  Popüler

En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri! Sevgililer Günü en güzel hediyeler

En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri! Sevgililer Günü en güzel hediyeler. Kadınlar için sevgililer günü hediyesi seçenekleri oldukça sınırsız. Ama hayal gücünüzü zorlamak biraz yaratıcılığınızı konuşturmak istiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre.

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2019 13:08

En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri! Sevgililer Günü en güzel hediyeler. Kadınlar için sevgililer günü hediyesi seçenekleri oldukça sınırsız. Ama hayal gücünüzü zorlamak biraz yaratıcılığınızı konuşturmak istiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. 

Hediye seçmek dünyanın en zor işlerinden biri olabilir. Hele bir de söz konusu sevgililer günü hediyesi seçmek olunca işler daha da zorlaşıyor. Sevgilim bunu beğenecek mi, acaba bu hediye çok mu ucuz olur, bu hediyeyi alırsam komik duruma düşer miyim gibi birçok soru işareti kafamızda dolaşıp duruyor. Peki, sevgililer günü hediyesi kadınlar için nasıl seçilir?

1- Kozmetik-Bakım El Çantası

Kadınlar için bakımlı olmak ve kozmetik ürünlerini her an yanında taşımak çok önemli bunu hepimiz biliyoruz. Ama kozmetik ürünleri oldukça çok çeşitli ve taşınması zor olan ürünler. Sevgiliniz seyahat etmeyi çok seviyorsa sevgililer günü hediyesi olarak ona bir kozmetik çantası satın alabilirsiniz. Bu seyahat çantası sayesinde sevgiliniz kozmetik ürünleri daha güvenli kolay şekilde taşıyabilir.

2- Retro Hediyeler

Kadınlar için sevgililer günü hediyesi ararken antika pazarları ziyaret etmeden olmaz. Sevgilinize zevkine göre ev yapımı antika işlemeli bir el aynası ya da en güzel anlarınızı ölümsüz kıracak bir analog fotoğraf makinesi bulabilirsiniz. Tabii ki daha klasik seçenekleri de antika pazarlarında bulmak mümkün ama dediğimiz gibi sevgilinizin zevki burada çok önemli.

3- Waffle Makinesi

Sevgililer günü bahane asıl önemli olan gönüllerin bir olması ve karnımızın doyması diyenler için de harika seçenekler var. Herkes tatlı ve makarnayı sever. Romantik sevgililer günü akşamı içelim bir waffle ya da makarna makinesi alabilirsiniz.

4- Hayvan Barınaklarına Yada Sivil Toplum Kuruluşlarına Yardım

Daha önce erkekler için sevgililer günü hediye önerileri içeriğimizde bu videodan bahsetmiştik. Sevgilinizin adına istediğiniz bir sivil toplum kuruluşuna yada hayvan barınağına yardımda bulunabilir sevgilinize aynı zamanda unutulmaz bir hediye verme şansını yakalayabilirsiniz.

5- Teknolojik Hediyeler

Sevgililer günü hediyeleri kadınlar için oldukça çok seçenekten oluşuyor fakat siz yine de sevgilimin yararlanarak bir hediye almak istiyorum diyorsanız sevginize teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanmayı seviyorsa harika seçenekler var. Sevgilinizin telefonundan keyifle şarkılar dinleyebileceği bir kulaklık ya da hiçbir zaman iletişiminiz kesilmesin diye bir power bank alabilirsiniz.

6- Poster ya da Puzzle

Farklı ve yaratıcı sevgililer günü hediyeleri olanlar için de çok fazla seçenek var. Eğer sevgiliniz dizi ya da film izlemeyi çok seviyorsa onu mutlu edecek bir kediyi bulabilirsiniz. Mesela ölmeden önce izlemeniz gereken filmler posteri harika bir hediye seçeneği olabilir. Çok heyecan veren diğer bir hediye ise got puzzle’ı.

7- Barınaktan Bir Can Sahiplenmek

Barınakta yüzlerce masum can sahiplenmeyi bekliyor. Onların bizim sevgimize ihtiyacı var bunu sakın unutmayın. Eğer sevgiliniz hayvanları seviyor sade uzun süreden beri aklımda bir hayvan sahiplenmek varsa işte sevgililer günü hediyesi olarak size harika bir fırsat. Barınaktan bir kedi ya da köpek sahiplenerek bana hediye olarak sevgilinize götürebilirsiniz. Fakat bunun verilmesi zor bir karar olduğunu unutmayın sevginiz gerçekten istiyorsa bir can sahiplenin. Gerçekten isteyenler için en anlamlı sevgililer günü hediyesi olacağı aşikar.

8- Şipşak Fotoğraf Makinesi

Aniden çekilen bir fotoğraf bazen insanların en unutulmaz anları arasında yer alabiliyor. Çiftler arasında saklanacak anıların sınırı yok. O halde en değerli anlarınızı ölümsüz hale getirmek için şipşak fotoğraf makinesi satın alabilirsiniz.

9- İsme Özel Mühür

Farklı sevgililer günü hediyesi önerileri arayanlar içinde isme özel yapılmış bir mühür güzel bir seçenek olabilir. Bu sayede sevgilinizle olan hatıralarınızı her yere basabilirsiniz

10- Hediyeyi Son Dakikaya Bırakanlar İçin Öneriler

Eğer sevgiliye hediye aramayı son dakikaya bırakıysanız sizin için de seçenekler var. Ancak biraz klasiklere boyun eğmek zorunda kalacaksınız bizden söylemesi. Saksıda bir çiçek, bir hatıra defteri ya da şık bir takı sizin için de güzel bir seçenek olabilir. Zaten önemli olan gönüllerin bir olması…


Yorumlar