Anasayfa /  Popüler

Türk asıllı bakıcı, evde seks yaparken görüntülendi

Amerika'da Türk asıllı Ahmet Öztürk bir evin kedisine bakıcılık yapıyordu. Buraya kadar her şey normal giderken, Ahmet Öztürk bakıcılık yaptığı eve kadın arkadaşıyla birlikte geldi. Salonda seks yapmaya başlayan çift evin kamerasında anbean kaydedildi. İşte o dakikalar...

Abone ol
Abone ol 16 Şubat 2017 22:40

İngiliz Daily Mail gazetesine yansıyan habere göre; New York’ta yaşayan Audrey Yang adlı bir kadın, geçen Mayıs ayında 19 gün şehir dışında olacağından kedisine bakması için evcil hayvanlara bakıcı sağlayan bir şirketi bulunan Ahmet Öztürk’e ulaştı.

Anlaşmaya göre; Öztürk, her gün 15:00’ta Meow Meow adlı kediye göz kulak olmak için Avustralya’ya giden Yang’ın evine yaklaşık yarım saat uğrayacaktı.





Haberde, Yang’ın eşinin güvenliği sağlamak için eve haraket sensörlü gizli kameralar yerleştirildiği belirtildi. Kameralar evde birini tespit edince Yang’ın cep telefonuna mesaj geldiği de aktarıldı.

24 Mayıs’ta Yang’ın telefonuna Öztürk ile kadın arkadaşını mutfak tezgahında aşk yaşarken yansıtan fotoğraflar geldi.

Gördüğü manzara karşısında şoke olan Yang, Öztürk’ün eve bir kadın getireceğini ya da onu seks yaparken izleyeceğini hiç düşünmediğini söyledi.

Bunun üzerine Yang, Öztürk’e mesaj atarak ‘ne yaptığını’ sordu. Öztürk yanıt vermedi. Akabinde arkadaşı Alisha Marshall’dan gidip eve bakmasını rica etti. Arkadaşının ricasını yerine getiren Marshall da kameralar tarafından izlendiğini söyledikten sonra Öztürk’ü evden kovdu.

Evdeki güvenlik kameralarına, Öztürk’ün birlikte olduğu yarı çıplak kadın da yansıdı.

Pix 11 yayın organının ulaştığı Ahmet Öztürk ise, anın şehvetine kapıldığını söyleyerek, “Böyle bir şey yapmaya niyetim yoktu. Kedileri seven ve iki kedisi olan bir kadınla birlikteyim. Çok üzgünüm. Daha önce böyle bir şey yapmamıştım” dedi.

Sözcü


Yorumlar