Anasayfa /  Foto Galeri

Popstar Bayhan Gürhan'dan kan donduran fare zehri itirafı!

Popstar yarışması ile tanıdığımız isim Bayhan Gürhan Uzman klinik psikolog Gökhan Çınar’ın sunduğu “Katarsis X-TRA” programına katıldı. Bayhan Gürhan'ın programda çocukluğuna dair anlattıkları adeta kan dondurdu! Annesinin kendilerine fare zehri içirmeye çalıştığını anlatan Bayhan, "Hatırladığım en net şey hep karnım açtı” dedi. Bir zamanlar Popstar ile hafızalara kazınan Bayhan’ın hayatına dair çarpıcı açıklamaları ve hakkında merak edilenler...

Popstar Bayhan Gürhan'dan kan donduran fare zehri itirafı! - Sayfa 1

Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan, uzman psikolog Gökhan Çınar’ın “Katarsis X-TRA” programına konuk oldu.

Popstar Bayhan Gürhan'dan kan donduran fare zehri itirafı! - Sayfa 2

Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan Gürhan, “Evimiz Adana’da tarla kenarındaydı. Annem ve ablamla yaşardım. Babamın bizden bağımsız Almanya’da bambaşka bir hayatı vardı. Hatırladığım en net şey hep karnım açtı” dedi.

Popstar Bayhan Gürhan'dan kan donduran fare zehri itirafı! - Sayfa 3

Şarkıcı, annesinin vefatını da anlattı:

“Annemin aramızdan ayrılışı çok üzücüdür. Bir gün birlikte fare zehri aldık ve evimize gittik. Eve vardığımızda zehri çay bardağına doldurdu. İlk önce ablama uzattı, o istemedi. Ardından bana uzattı, ben tam bardağı alıp içecekken ablam engelledi. 

Popstar Bayhan Gürhan'dan kan donduran fare zehri itirafı! - Sayfa 4

Sonunda ise annem o zehirden içer gibi oldu. O an hatırladığım tek şey, bağırarak dışarı çıktı ve o andan sonra bir daha annemi hiç görmedim." dedi.