Anasayfa /  Yaşam

Popo şekline göre bikiniler

Popo şekline göre bikiniler

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2016 06:48

  5 farklı popo şekline göre bikini-mayo modelleri...

Popo şeklinin pelvis ve kalça kemiklerin yerleşimine, vücutta bulunan yağların dağılımına, kalça kaslarının büyüklüğüne ve popo kaslarının kalça kemiğine nasıl bağlandığına göre şekillendiği söyleniyor. Bu zamanda kadar 35 ülkede 50,000 popoyu muayene eden, 2000 tanesini ise ameliyatla şekillendiren Dr. Schulman, bunların sonucunda ortaya 5 kategoriden oluşan popo şekillerini çıkardı. İşte 5 farklı popo şekli ve uygun bikini – mayo modelleri…

Kare Popo

Basenleriniz ve kalça kemiğiniz düz iniyorsa, kare popo sınıfına dahilsiniz demektir. Sizin için en uygun iç çamaşırı ve bikini modelleri kalçanın üzerinde biten hafif yüksek belli ve boxer modeller doğru seçim olacak.

 V Popo

Pelvis ve kalçalarınız arasındaki çizgi içe doğru bir açıya sahipse poponuz arkadan V şeklini alıryor demektir. Geniş omuzlu ve dar kalçalı kadınlarda görülen bu tip için boxer model bikiniler V popo şekli için oldukça uygun. Özellikle bacak kısmı oyuk ve kalçaları ortaya çıkaran modellerden uzak durmaya özen gösterin çünkü kalçalarınızı sarkık gösterebilir. Bu nedenle çamaşır ve bikinilerin bacak oyuğu kısımlarının poponuzu iyice sardığına emin olun.

Yuvarlak Popo

Rihanna, Beyonce ya da Jennifer Lopez gibi ünlülerin kalçaları yuvarlak poponun tam tanımını yapıyor. Bu tipteki kadınlar iç çamaşırı ve bikinilerde daha kapalı modelleri tercih etmeleri gerekiyor. Boxer modeli bikiniler oldukça ideal.

Ters Kalp Popo

Ters kalp şekilli popo tıpkı yuvarlak popolar gibi kalçanın dış kısmına doğru kıvrımlı fakat kalçanın alt kısımlarında daha dolgundur. Bacak oyuğu düşük stiller veya şortlu modeller tercih edebilirsiniz.

A Popo

Armut biçimli vücuda sahip kadınlarda sıkça rastlanan A formlu popolar daha dolgun olduğu için geniş oyuklu rahat iç çamaşırı modelleri, tangalar, boxer modeli bikiniler ve lazer kesimli parçalar tercih etmesi gerekiyor.

Etiketler bikini
Yorumlar