Anasayfa /  Politika

Süleyman Soylu: Ali Koç'u arayarak İmamoğlu'nun maça gelmemesini rica ettim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayın konuğu olduğu bir televizyon programında Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesinde Ali Koç'u arayarak tedbir amaçlı olarak Ekrem İmamoğlu'nun maça gelmemesini rica ettiğini söyledi.

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2019 12:12

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk TV'de yayınlanan "Enine Boyuna" isimli programa konuk olarak katılarak önemli açıklamalarda bulundu. 

SAYIN ALİ KOÇ'A BURADA BİR PROBLEM OLABİLİR DEDİM

İçişleri Bakanı olarak sorumlulukları bulunduğunu ifade eden Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe - Galatasaray maçına gitmesi öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la telefon görüşmesi yaptığını açıkladı. Bakan Soylu, "Beşiktaş maçına gitti. Sayın Cumhurbaşkanımıza oralarda hakaret edildi. Fenerbahçe maçını izlerken, istihbaratım bana şunu söyledi; sosyal medyada bu FETÖ'cünün burada ne işi var dediler, mazbata meselesini gündeme getirdiler. Ben de sayın Ali Koça'a 'burada bir problem olabilir. Siz ev sahibisiniz' dedim." diye konuştu.

"ÜZERİMİZDEKİ SORUMLULUĞU ATTIK"

Fenerbahçe - Galatasaray maçında çıkabilecek olumsuzluklara karşı inisiyatif aldığını belirten Soylu, "Ali Koç'a 'rica ederseniz, böyle bir mesele olduğunu' dedi. O da dedi ki, 'Sizin isminizi verebilir miyim' dedi. Ben de 'memnuniyetle' dedim. 'Benim sizden istirhamım bir daha rica edin' dedim. 'Bakan beni arasın' demiş. Ben de Ali Koç'a, 'Üzerimizdeki sorumluluğu attık, tedbirlerinizi siz de biz de arttıralım' dedim." diye konuştu.(haber365)


Yorumlar