Anasayfa /  Politika

Melih Gökçek için bomba iddia: Tekrar aday olayım diyecek

Ankara'nın eski belediye başkanı Melih Gökçek için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2019 18:53

AK Parti'de Melih Gökçek ile ilgili ortaya atılan söylentiler çokça konuşulacak. Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, ''Özhaseki yarışı kazanamaz, bırakın tekrar aday olayım'' dediği ortaya atıldı.  Ankara’nın eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek'in CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş aleyhinde yaptığı açıklamalar AK Parti'de tartışma konusu oldu. Melih Gökçek’in, "Mansur Yavaş, Makedonya kökenlidir" açıklaması gibi pek çok sözünün Mansur Yavaş'a puan kaybettirmek bir yana Mehmet Özhaseki’ye zarar verdiği konuşuluyor.

Öte yandan AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin Melih Gökçek ile arasına mesafe koyan açıklamaları dikkat çekiyor. Mehmet Özhaseki, geçen gün yaptığı bir açıklamasında Melih Gökçek için çarpıcı sözler kullanmıştı. Özhaseki, Gökçek için “Melih Bey benim kampanyamın parçası değil. Üslubu benim üslubum değil” demişti.Özhaseki'nin Melih Gökçek ile arasına bir mesafe koymasına rağmen Melih Gökçek konuşmaktan geri durmuyor. 

Melih Gökçek'in ısrarla konuşmasının nedeniyle ilgili Ankara kulislerinde birçok yorum yapılıyor;"Gökçek, tutumunun Özhaseki’ye zarar verdiğinin farkında. Stratejisini, siyasi parti il başkanlıklarının büyükşehir belediye başkan aday listelerini il seçim kurullarına vermeleri için son gün olan 19 Şubat takvimine göre belirleyen Gökçek, bu süre zarfında AK Parti'ye, 'Özhaseki yarışı kazanamaz, bırakın tekrar aday olayım' diyecek. Yıllardır Gökçek’le aynı saflarda siyaset yapan tecrübeli isimler, 'Söz konusu olan Melih Gökçek ise hiçbir şey bizi şaşırtmaz' diyorlar."


Yorumlar