Anasayfa /  Politika

Mehmet Metiner, Abdullah Gül'e böyle seslendi...

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner Abdullah Gül'ün KHK ile ilgili açıklamalarını yorumladı.

Abone ol
Abone ol 09 Ocak 2018 00:11

Metiner konuyla ilgili soruya ''Kemal Bey'in söylediklerinin aynısı. Kemal Beyin kayığı dememizin nedeni o. Daha sonra Bülent Arınç'ın retweet etmesi sorunlu. Bizim Abdullah Gül'ü eleştirmemizden doğal ne olabilir. O bizi eleştiriyor. Türkiye'yi eski Türkiye'ye çevirmek isteyen güç odaklarıyla dil birliği yapması bizi üzmüştür. Bu kadar kırılma noktaları olduğunda açıklama yapamamsı bizi üzer. Gezi sürecinde 17-25 sürecinde, tarihi krılma anlarında, AB'den sayın Cumhurbaşkanımıza o kadar acımasız şeyler söylenirken neden bir açıklama yapmadı.'' şeklinde yanıt verdi.

SİTEMİMİZE HAK VERSİN

Metiner, Güle çağrı yaparak; ''Ben sayın Gül'ü çok eski tanıyan bir insan olarak buradan kendisine sesleniyorum. Sitemimize hak versin. Biz onu cumhurbaşkanlığına aday gösterdiğimizde hangi çevreler hangi nedenle itiraz ediyorsa, aynı çevreler Abdullah Gül üzerinden partimize saldırıyor. Bu kendisini üzmüyorsa canı sağolsun.'' ifadelerini kullandı.


Yorumlar