Anasayfa /  Politika

Kılıçdaroğlu'ndan Londra açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin dış politikasını eleştirerek yaşanan krizlerle ilgili hükümeti suçladı. Seçim sürecinde yapılan ziyaretin doğru olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Yıldırım'ın da bu talebi onayladığını ileri sürdü.

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2017 20:49

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ve İngiltere'nin THY kararının Türkiye'nin güvenli ülke olmadığı algısını pekiştirdiğini söyledi. Londra'daki terör saldırısından üzüntü duyduklarını belirten Kılıçdaroğlu, hükümetin dış politikasını da eleştirerek, milli olunması gerektiğini kaydetti.

Habertürk TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'ye konuk oldu. Kılıçdaroğlu, Habertürk TV-Bloomberg HT'nin ortak yayınında Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Ali Can Türkoğlu, Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in sorularını yanıtlıyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

LONDRA'DAKİ TERÖR SALDIRISI

"Terör saldırılarının olmadığı bir dünyayı istiyoruz. İngiltere'de böyle bir olayın olması üzücü. Barışın egemen olduğu bir dünya diliyoruz. THY'nın uçaklarında belli elektronik cihazların yasaklanması, bunların kullanılmaması uyarısı ciddi bir uyarı. Türkiye'nin güvenli bir ülke olmadığı algısını pekiştiriyor. Bunu doğru bulmuyoruz. THY güvenli bir havayolu. Kendilerine ulaşan başka bir bilgi var mı bilmiyoruz. Bu hepimizi rahatsız ediyor.


Yorumlar