Anasayfa /  Politika

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken ifade! Ne demek istedi?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, yerel seçimlere itiraz süreciyle ilgili sosyal medyadan paylaştığı bir mesajda, sürecin sona erdirilmesini isterken kullandığı üslup dikkat çekti.

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2019 22:48

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri'yle ilgili, İstanbul'daki itiraz sürecinin sona erdirilmesini istedi.

"SÜRECİ BİTİRİN, BUNUN TÜRKİYE'NİN YARARINA OLACAĞININ BİLİNMESİNİ İSTİYORUM"

Kişisel Twitter hesabından attığı tweette Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun mazbatasının bir an önce verilmesini talep ederken, itiraz sürecinin sona erdirilmesin, İstanbul'un ve Türkiye'nin yararına olacağını söyledi.

CHP liderinin kullandığı "İstanbul'un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum" ifadesi kafaları karıştırdı.

Kılıçdaroğlu'nun tweeti şu şekilde:

"İstanbul halkı tercihini yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini hatırlatıyor ve bu sürecin sona erdirilmesinin, İstanbul’un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum."

SOKAKLARI HAREKETLENDİRME İMASI

CHP'liler tarafından bir süredir sokakları hareketlendirme iması yapılıyordu. Binali Yıldırım, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada da bu duruma işaret ederek "bu imadan vazgeçin" demişti.


Yorumlar