Anasayfa /  Politika

Kılıçdaroğlu: AK Parti'ye oy veren harama ortaktır...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "AK Parti'ye oy verenler harama ortaktır. Bunu da böyle bilin" dedi.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2018 15:14

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "AK Parti'ye oy verenler harama ortaktır. Bunu da böyle bilin" dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Eğer adalet denilen kavramı yıpratırsanız o zaman devleti çökertirsiniz. Biz kendi ülkemizde adaleti aramak zorundayız. Hakimlerin adaleti yıpratmaması için hukukun üstünlüğü ve vicdanına göre karar vermeleri gerekir. Hukukun üstündeki bir güce teslim olmuşsa gücün iradesini dağıtmış olur. Bir uyuşturucu baronu tutuklanmıştı. Ergenekon davasında gizli tanıktı. Sonra onun kumpas olduğu çıktı. Bu uyuşturucu baronu tekrar uyuşturucudan gözaltına alınıp tutuklandı. Sonra serbest bırakıldı. Hakim serbest bırakıyor. Savcı itiraz ediyor, ama sırra kadem bastılar. Hepsi gitti. Bu mudur adalet? 

KAŞIKÇI CİNAYETİ

Adamlar Kaşıkçı'yı nasıl öldüreceklerini program yaptılar. Cesedi parçalandı, nerede olduğu belli değil. Bu işi yapan bütün uzmanlar geldiler, ellerini kollarını sallayarak yut dışına çıktılar. Siyasetin adalete gölge düşürdüğünü bir kez daha gördük. Niçin izin veriliyor katillerin gitmesine. Papaz nasıl yurt dışına gittiyse katiller de öyle gitti. Katilleri Suudi Kralının isteği üzerine serbest bıraktılar.

'TÜRKİYE BORÇ TUZAĞINDA'

Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı birilerin elinde. Tarıma bakın. Tükettiğimiz ne varsa batıdan geliyor. Et ithalatında AB’de dünya birincisiyiz. Sanayi aynı şekilde. Dışardan ham madde gelmezse üretim yapamazsınız. Türkiye, borç tuzağı içinde şu an.

AK PARTİ'YE OY VEREN HARAMA ORTAKTIR

AK Parti'ye oy verenlere sesleniyorum;  AK Parti'ye oy verenler, harama ortaktır. Bu da öyle bilinsin. Koşa koşa gittiniz oy verdiniz."


Yorumlar