Anasayfa /  Politika

Hava Kuvvetlerimiz kendini geleceğe hazırlamaktadır

Başbakan Yıldırım, "Hava Kuvvetlerimiz, kendini gelecekteki yeniliklere ve gelişmelere en uygun şekilde hazırlamaktadır." dedi.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2017 15:49

Başbakan Binali Yıldırım, yayımladığı mesajda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ana unsurlarından olan Hava Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Nitelikli insan gücü ve yüksek teknoloji ürünü silah sistemleri ile dünyanın en etkin hava güçlerinden biri olan Hava Kuvvetlerinin, bir yandan ülke semalarını başarıyla korurken diğer yandan çeşitli ülkelerde barış için faaliyetlerde bulunduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Milli savunma sanayi ile donatılan ve modern havacılık ilkelerini başarıyla hayata geçiren Hava Kuvvetlerimiz, kendini gelecekteki yeniliklere ve gelişmelere en uygun şekilde hazırlamaktadır. Hava Kuvvetlerimiz, büyük takdir toplayan Türk Yıldızları ve Solo Türk ile de hem dünyada adından övgüyle söz ettirmekte hem gençlerimizin havacılığa ilgilerinin daha da artmasını sağlamaktadır. Bu vesileyle Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın bütün değerli mensuplarına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, üstlendikleri zor ve önemli görevleri yerine getirirken hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi de rahmetle yad ediyorum."


Etiketler Hava Kuvvetleri
Yorumlar