Anasayfa /  Politika

Fahrettin Altun'dan İsranil'e kınama!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde Anadolu Ajansı ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını kınadı.

Abone ol
Abone ol 05 Mayıs 2019 10:16

Altun, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde Anadolu Ajansı ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını en sert şekilde kınıyoruz. Basın özgürlüğüne duyarlı olduğu iddiasındaki Batılı ülkeleri İsrail hükümetini kınamaya davet ediyoruz. Yüz akımız Anadolu Ajansı ailesine geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.





'TERÖRLE MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ'



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'i kınayan açıklamasının ardından Suriye ve Hakkari'de 4 askerin şehit edilmesiyle ilgili bir açıklama daha yaptı. Altun, "Ülkemizin huzuru ve güvenliği için sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi. 



Altun, twitter hesabından yaptığı açıklamada, terör örgütü saldırılarında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır dileyerek şu ifadelere yer verdi: 



"Milletimizin başı sağ olsun. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Milletimiz terör örgütü PKK’nın ve onun Suriye uzantısı YPG’nin adını anmadan yapılan sözüm ona kınamaların gerçek bir karşılığının olmadığının farkındadır. PKK ve YPG'ye 'terör örgütü' diyemeyenler, terör örgütünün psikolojik harp unsurları olarak vazife icra etmektedirler."


Etiketler AA ofisi
Yorumlar