Anasayfa /  Politika

Erdoğan'dan belediye başkanlarına gözdağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yayınladığı belgeler üzerinden sert çıktı. Erdoğan, "Bu ara bir şeyi iyi ezberlemiş Man Adası. Bu Man kafa olmaktan kaynaklanıyor." dedi. CHP'li belediyelerde görevden almaların ise süreceğini söyledi.

Abone ol
Abone ol 15 Aralık 2017 18:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gündeme getirdiği Man Adası belgeleri üzerinde sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Bu ara bir şeyi iyi ezberlemiş Man Adası. Bu Man kafa olmaktan kaynaklanıyor" dedi. Erdoğan CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasıyla ilgili "Ataşehir'i de zaten arkadaşlarımız sağolsun en güzel şekli ile ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var" dedi.

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattı olan Üsküdar Metrosu'nun açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP'li Ataşehir Belediyesi'yle ilgili yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun son olmadığını belirterek başka CHP'li belediyelere de operasyon sinyali verdi. İşte Erdoğan'ın gündeme ilişkin o mesajları: 

EKSİKLERİMİZ TABİİ Kİ DE OLDU: Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Hatta bazı yanlışlarımız olmadı mı tabi ki oldu ama İstanbul’a yapılan hizmetler yanında bunları konuşmak abesle iştigaldir. Biz hepsinin farkındayız. İnşallah hepsini de telafi edeceğiz. Türkiye’nin sadece şu 4-5 yılda yaşadıkları herkes için ibret vesikasıdır. Meydanı sokakları kaoslara sürüklemek isteyenlere bırakmadık.


Yorumlar