Anasayfa /  Politika

Ekrem İmamoğlu'nun posteri ile ilgili skandal! Posterdeki hacı bakın kim çıktı!

CHP İstanbul Büyük Şehir Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul'daki seçimleri kazandığını sanmasıyla birlikte her yerde yayınladığı, "16 milyon kazandı" posterinde kullandığı takkeli adam, reklam sitelerinde ücretsiz sunulan bir görsel çıktı. Fotoğrafın orjinalinde adamın kafasında takke olmadığı görülürken, aynı şahsın elinde bira ile çekilen fotoğrafının da olduğu belirlendi.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 01:24

Ekrem İmamoğlu'nun posteri ile ilgili skandal! Posterdeki hacı bakın kim çıktı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun kazanması için büyük hırsızlığa imza atıldı. Şaibeli seçim sonuçlarına göre İmamoğlu 30 bin oyla birinci görülüyordu.

"16 milyon kazandı" afişleri

İmamoğlu'nun seçimi kazandığını sanmasıyla birlikte, "16 milyon kazandı" posterleri her yerde yayınlanmaya başlandı. 

Takkeli amca, bedava görsellerin bulunduğu siteden alındı

Posterde İmamoğlu'nun hemen yanında, kafasında takke ile poz veren birisi dikkatleri çekmişti. Takkeli şahsın CHP'li adayın yanında ne aradığı merak konusuyken, çok geçmeden söz konusu şahsın kafasında, aslında takke olmadığı belirlendi. Hatta yaşlı adam Türk bile değildi, Ekrem İmamoğlu için poz dahi vermemişti... 

Takkeli şahsın, ücretsiz görsellerin bulunduğu bir siteden alındığı, bir başka görselde de elinde bira ile poz verdiği belirlendi. İşte o görseller:




Yorumlar