Anasayfa /  Politika

Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama vali bize tuzak kurmuştur

Ekrem İmamoğlu yaptığı basın açıklamasıyla havaalanında yaşadığı VIP tartışmasının anlattı. İmamoğlu, "Sayın Vali bize bir tuzak kurmuştur" dedi.

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2019 17:24

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Kapıda birikmiş yüzlerce vatandaşımızla hasbihal içerisindeyiz. Vedalaşma ve fotoğraf çekiliyoruz. Helalleşiyoruz.

O esnada Trabzon İYİ Parti Milletvekilimiz yanıma geliyor. "İçeri girelim başkanım" diyor. Koluma giriyor ve beni kapıdan içeri geçiriyor.

Bu esnada içerideki kargaşayı görüyorum. Bakın bu süreçte uçuş yok. Yani bizim geçmemize dair bir engel oluşturulacak durum yok. Sayın Vali buna müsaade etmiyorsa. Kapatırsın  salonu kapatırsın ışıklarını. Kimseyi içeri almazsın. Kapıyı kapalı gören insanlar insanlar da gider öbür terminalden uçağa biner. Ortalık bom boş zaten.

Ama siz kapıyı açık bırakıyorsunuz. Kapıdan içeri insanlar giriyor. Benim annem babam yaşlı insanlar. Çantalarını kontrol cihazından geçiriyor. Yani oradaki memur geçişine imkan tanıyor. İçeri giriyorlar. Çantaların ellerine almışlar. Ortada bekliyorlar. Ben içeri giriyorum ortada bir kaos karmaşa var.

Sayın Vali bize bir tuzak kurmuştur. Altını çiziyorum tuzak kurmuştur. Yani bir tuzakla bir şov yaparak ne yazık ki Karadeniz'deki o güzel ortamı atmosferi gölgeleme çabası içerisine düşmüştür.

Benim yaptığım ortada. Ben içeri giriyorum olayı anlamaya çalışıyorum. O esnada annemle karşılaşıyorum ki kadıncağızın yüzü bembeyaz. Hani biraz da kaygı duydum. Çünkü tedirgin oldum. Bir şey mi var diye. Annem gayet düzgün bir şekilde "Ne oluyor?" diye soruyor.

Ben tartışmanın olduğu yerde orada konuşmamı yapıyorum. Diyorum ki "daha fazla prim yaptırmayalım"  ve rica ediyorum Seyit Torun'a, gelin hep beraber dışarı çıkalım diye.

Bu şekilde tavrını Ortaya koymuş birisiyim.

Psikolojim ortada. Olaya bakışım ortada. Her şey ortada. Buradan kendisine malzeme çıkarmak isteyenler söyleyeyim benim gerçek yüzüm ortada. Kaldı ki ben gidiyorum polislerle helalleşiyorum. Onların hiçbir kusuru olmadığını kendilerine ifade ediyorum. Kendilerine anlatarak oradan ayrılıp her vatandaşımızın olduğu gibi normal kapıdan çıkarak İstanbul'a seyahatimizi devam ettiriyorum. 


Yorumlar