Anasayfa /  Politika

Bomba iddia! Melih Gökçek AK Parti'den istifa ederek o partiye mi geçecek?

AK Partide'de 2017 yılında görevinden alınan ve parti içinde istenmen adama olarak görülen Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek'in de bu seçimlerde aday gösterilmemesine içerlediği ve partisinden istifa edeceği iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2019 12:59

AK Partide'de 2017 yılında görevinden alınan ve parti içinde istenmen adama olarak görülen Melih Gökçek ile ilgili bomba bir idda ortaya atıldı!

AK Partid'de 2017 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metal yorgunluğu gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı görevinde iken istifası alınan ve 31 Mart yerel seçimleri aday belirleme sürecinde MHP'den teklif alan ve teklifi kabul etmeyen Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in aday gösterilmemesine içerlediği belirtilerek seçimler sonrası partisinden istifa edeceği iddia edildi. Milliyet gazetesi yazarı Talat Atilla'nın bugünkü "Gökçek, Özhaseki'yi destekledikten sonra istifa ederek MHP'ye geçecek" başlıklı yazısında Melih Gökçek ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı.

Atilla yazısında "Kısa süre önce Özhaseki’yi destekleyen Twitter mesajını silince, iktidar partisine Ankara’da destek vermeyeceği söylendi ama aldığım bilgilere göre, Gökçek, siyasi yaşamına 3 aşamalı yol haritasıyla devam edecek" diye yazarak şu ifadeleri kaydetti:

"Önce Özhaseki’yi destekleyecek!

Sonra AK Parti’den istifa edecek!

Ve sonunda MHP’ye katılacak!

Gökçek’in önemli bir siyasetçiye "Birkaç parti yöneticisinin manipülasyonuyla dışlandım. Özhaseki’yi destekleyerek vefa neymiş, göstereceğim. Daha sonra da bu defteri kapatacağım!" dediğini öğrendim.

'Gül, size yapılanlara üzülüyor!'

Gökçek’le ilgili başka özel bir bilgi daha var...

AK Parti'de çok önemli görevler üstlenmiş bir siyasetçi

ve Abdullah Gül’e çok yakın başka önemli siyasetçinin "Gül, sana yapılanlara üzülüyor! Gün doğmadan neler doğar!" sözlerine, Gökçek’in "Sağ olsun ama Devlet Bahçeli’ye vefa borcum var!" dediğini de kayıtlara geçirmek isterim..."


Yorumlar