Anasayfa /  Politika

Binali Yıldırım'ın canlı yayında ''Mecburdum çaldılar dedim'' açıklaması sosyal medyayı salladı! video izle

Binali Yıldırım'ın canlı yayında ''Mecburdum çaldılar dedim'' açıklaması sosyal medyayı salladı! FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçimin ardından büyük tartışma yaratan 'çaldılar' sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2019 23:47

Binali Yıldırım'ın canlı yayında ''Mecburdum çaldılar dedim'' açıklaması sosyal medyayı salladı!

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçimin ardından büyük tartışma yaratan 'çaldılar' sözleriyle ilgili açıklama yaptı. FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili olarak yaptığı ve tepki çeken "çaldılar" açıklaması için “‘Çaldılar’ demeye mecburdum. Algı operasyonu yapıldı. Hukuki bir tabir değildi bu. Ben farkındayım. En büyük mağduriyeti yaşayan İstanbullular var, ben varım. Ben sesimi duyuramıyorum.” dedi.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçimin ardından büyük tartışma yaratan 'çaldılar' sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Yıldırım'ın "Mecburdum" ifadesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Pek çok Twitter kullanıcısı Binali Yıldırım'ı bu açıklaması için eleştirdi.

Yıldırım ‘çaldılar’ açıklamasıyla ilgili şöyle konuştu:

Yıldırım: “Ona mecburdum. Niye mecburdum, çünkü bir algı operasyonu yapıldı. Yani orada bir hukuki tabir değil, farkındayız.

Küçükkaya: Yani halk diliyle mi öyle dediniz?

Yıldırım: Evet. En büyük mağduriyeti yaşayan İstanbullular var, ben varım ve ben sesimi duyuramıyorum. Kendimi ifade edemiyorum.

Küçükkaya: Onun için böyle bir yola mı gittiniz?

Yıldırım: Gayet tabi.






Yorumlar