Anasayfa /  Politika

Bahçeli’den ‘Andımızı’ okutmayan müdüre çok sert tepki!

Bahçeli’den ‘Andımızı’ okutmayan müdüre çok sert tepki!

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2016 21:53

Bahçeli’den ‘Andımızı’ okutmayan müdüre çok sert tepki!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İzmir'de bir grup öğrencinin 'Andımızı' okumak istemesi karşısında 'Dingonun ahrı mı burası?' diyerek tepki gösteren müdüre çok sert cevap verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İzmir Karşıyaka’daki Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu’nda bir grup öğrencinin 2009 yılında yasaklanan ‘Andımızı’ okumak istemesi karşısında okul müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu’nun ‘Dingonun ahrı mı burası? Kendinize gelin. Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz” sözlerine çok sert tepki gösterdi.

“MÜDÜR KENDİSİNİ AHIRDA HİSSEDEBİLİR”

Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, okul müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu’nun sözlerine “İzmir Karşıyaka'da işgüzar ve densiz bir okul müdürü çıkmış Andımızı okuyan çocuklara, dingonun ahırı mı burası diyor? Soruya bakar mısınız? Söz konusu müdür kendisini ahırda hissedebilir, bence mahsur yoktur. Ancak çocuklarımız okuldadır, Andımızı Türkçe okumak istemektedir.” diyerek tepki gösterdi.(sözcü) https://twitter.com/dbdevletbahceli/status/780449208415518721?ref_src=twsrc%5Etfw https://twitter.com/dbdevletbahceli/status/780449299293433861?ref_src=twsrc%5Etfw  

Yorumlar