Anasayfa /  Politika

Ahmet Davutoğlu ''yeni parti" için AK Parti'li isimlerle görüştü!

Ahmet Davutoğlu bomba bir iddia ile gündeme geldi. Yeni parti kuracağı iddiaları ile ön plana çıkan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 günlük Ankara turu yaptığı ve AK Parti'li isimlerle görüştüğü iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2019 10:56

Siyaset koridorlarında konuşulan yeni parti iddiaları ile ilgili gündeme çarpıcı bir kulis bilgisi daha düştü. Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, Davutoğlu'nun 1 günlük Ankara turu yaptığını belirterek çok sayıda eski ve yeni AKP'li isimlerle görüştüğünü iddia etti.

Takan, bugünkü köşe yazısında Davutoğlu'nun Ankara'da görüştüğü isimlerden bazılarıyla konuştuğunu belirterek, "Hoca" yeni parti  kurma konusunda çok kararlıymış..." diye yazdı.

Ahmet Takan'ın "Davutoğlu Ankara'yı turladı..." başlık yazısının ilgili kısmı şöyle:

"AKP'de "seçim kaybedilmesine", "seçim kaybedenlere" homurtular dalga dalga yayılırken yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren azledilen Başbakan  unvanına sahip Ahmet Davutoğlu, önceki gün (Cuma) Ankara'ya geldi. Davutoğlu, 1 günlük kısa ama hızlı bir Ankara turu yaptı. Çok sayıda eski ve yeni AKP'li isimlerle görüştü. Ahmet Davutoğlu'nun görüştüğü isimlerden bazılarıyla konuştum. "Hoca" yeni parti  kurma konusunda çok kararlıymış... "En az 50 milletvekili ile" yeni partisini kuracağını iddia ediyor fakat bu isimleri söylemiyormuş... "Beni Batı'da destekliyor" diyormuş... Ali Babacan'ın da kendi yanında yer alacağını iddia ediyormuş. Ancak, Davutoğlu ile görüşen AKP'liler çok temkinli. "Hoca" ile Abdullah Gül arasında uzun süredir yaşanan  soğukluğun devam ettiğine dikkat çekiyorlar. Ali Babacan'ın tavrının kesinleşmesini bekliyorlar..."


Etiketler Yeniçağ Gazetesi
Yorumlar