Anasayfa /  Politika

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan iddiaları boşa çıktı! Yeni parti ile ilgili asıl bomba patladı

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, yerel seçimlerin ardından kurulacağı aiddia edilen yeni parti için Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ve Ali Babacan'ın dışında genç ve sürpriz bir ismin hazırlandığı iddiasını köşesine taşıdı.

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2019 14:56

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, yerel seçimlerin ardından kurulacağı iddia edilen yeni parti için Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ve Ali Babacan'ın dışında genç ve sürpriz bir ismin hazırlandığı iddiasını köşesine taşıdı.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin yeni bir parti kuracağı iddialarıyla ile ilgili dikkat çeken bir kulis yazısı kaleme aldı. Takan, geçen günlerde iktidar için de önemli bir isimle konuştuğunu, bu kişinin kendisine "Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor" dediğini aktardı.

"Çok Genç ve Sürpriz Bir İsim Hazırlanıyor"

AK Parti içinde tepkili, iri dişli bir muhalif kadro oluştuğunu ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bunu çok yakından takip ettiğini dile getiren Takan, iktidar için de önemli bir isimle konuştuğunu ve o ismin kendisine, "Ne Davutoğlu ne de Babacan. Onlardan hiçbir şey olmaz. Tayyip Bey de bunu çok iyi biliyor. 'Gelin buraya' dese ikisi de koşar gider. Başka şansları mı var? Abdullah Gül'den hiçbir şey çıkmayacağını artık herkes net olarak gördü. İnanamayacağın, çok genç ve sürpriz bir isim hazırlanıyor. Erdoğan'a alternatif yapı AK Parti içinden geniş bir oluşumu kapsayarak çıkacak' " dediğini aktardı. 

Takan, o genç ve sürpriz isim hakkında herhangi bir bilgi alamadığını da söyledi. 


Yorumlar