Anasayfa /  Politika

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan yeni hamle: Geri çekiliyorlar!

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan yeni hamle.Yeni parti ile kulis bilgilerini yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Takan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın 23 Haziran'a kadar "pek sahada görünmeme" kararı aldığını aktardı.

Abone ol
Abone ol 18 Mayıs 2019 03:09

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan yeni hamle: Geri çekiliyorlar!

Yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski AKP'li Bakan Ali Babacan ile ilgili kulis bilgileri yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Takan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın 23 Haziran İstanbul seçimi geçene kadar "pek sahada görünmeme" kararı aldığını aktardı. "Seçim sürecini sessizce atlatma" amacında olduğunu belirten Takan, Davutoğlu ve Babacan'ın 23 Haziran seçim sonrası "partileşme süreci ile ilgili daha net açıklamalar yapacakları" ifade ediliyor diyerek "Sarayın "Küskün" hesabı..." başlıklı yazısına şöyle devam etti:

"Hain" damgası yemekten mi korkuyorlar? Olabilir!.. Belki de, iddia ettikleri, kendi saflarına geçecek 30 milletvekilini şimdiden ürkütmek istemiyor olabilirler. Erdoğan'ın ne yapacağını da kestiremiyorlar. Temkinli ürkeklik!..

AKP'nin Çukurambar sosyetesinin de gözü Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın üstünde..."Güllü", "Gülsüz" formüller tartışılıyor. Sınır ötesinde, nerelerde, kimlerin kimlerle temas ettiği sahur bitene kadar tartışılıyor. Herkesin kendine göre bir tahmini ve de altını çizerek belirteyim "bir duyumu" var!.."


Yorumlar