Anasayfa /  Foto Galeri

Polisliği bırakıp kadın, çıplak fotoğraflarını satarak para kazandı

Bir yıl polislik yaptıktan sonra mesleği bırakan genç kadın fotoğraflarını satarak para kazanmaya başladı. Bir televizyon programına katılan model, "çok katı ahlaki değerlere sahip olduğunu" ileri sürdü.

Polisliği bırakıp  kadın, çıplak fotoğraflarını satarak para kazandı - Sayfa 1

İngiltere'de polisliği bırakıp OnlyFans adlı sitede çıplak fotoğraflarını satan Charlotte Rose, paylaşımlarından 1,3 milyon sterlin yaklaşık 13 milyon TL kazandığını söyledi.

Polisliği bırakıp  kadın, çıplak fotoğraflarını satarak para kazandı - Sayfa 2

İngiltere'nin Essex bölgesinde yaşayan 27 yaşındaki polis memuru Charlotte Rose, göreve başladıktan sonra erkeklerin egemen olduğunu düşündüğü polislik mesleğini bırakıp modellik yapmaya başladı

Polisliği bırakıp  kadın, çıplak fotoğraflarını satarak para kazandı - Sayfa 3

ARKADAŞININ ÖNERİSİYLE BAŞLADI
Bir arkadaşının önerisi üzerine amatör çekimler yapmaya başlayan Rose, 2016 yılında cinsel içerikli siteye üye olup hayranlarına açık fotoğraf ve videolar satmaya başladı.

Rose, yaptığı açıklamada şu ana kadar 1,3 milyon sterlin kazandığını söyledi. Hayranlarının isteğini yerine getirmek için günde 12-16 saat geçirdiğini söyleyen Rose, yoğun olmasına rağmen yaptığı işte özgür olduğunu, istediği içeriği paylaştığını ve kimsenin kendisine karışmadığını söyledi.

Polisliği bırakıp  kadın, çıplak fotoğraflarını satarak para kazandı - Sayfa 4

Modellik yaparken nasıl giyinip poz vereceğine başkalarının karar verdiğini ve bunun kendisini mutsuz ettiğini söyleyen Rose, şu an yaptığı işte kimsenin kendisine talimat vermediğini tamamen istediği gibi davrandığını söyledi.

HAYALLERİNİN OTOMOBİLİNİ ALDI
Haftada 115 bin ile 150 bin sterlin arasında geliri olduğunu söyleyen Charlotte Rose, kazandığı parayla uzun yıllardır hayallerini süsleyen mor renkte Lamborghini marka lüks otomobil satın aldığını söyledi.