Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Polis Akademisi Başkanlığı: Bekçilik İçin Duyuru Yayınladı

Polis Akademisi Başkanlığı bekçi eğitimine katılacak olanlar için bir duyuru yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2019 20:49

Duyuruya göre eğitim tarihleri ve yanlarında getirmemeleri gereken malzemeleri adaylara ilan etmiş oldu. Adaylar bu yayınlanan duyuru doğrultusunda hareket etmesi gerekmektedir.

Adayların eğitimleri 25 Şubat 2019 ile 05 Nisan 2019  tarihleri arasında planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürlüğünde yatılı olarak gerçekleşecek.

Planlaması yapılan adayların 25 Şubat 2019 tarihinde saat 18:00’a  kadar planlandıkları POMEM Müdürlüğünde hazır olarak bulunmaları gerekmektedir.

Eğitime Gelirken Getirilmesi Gereken Malzemeler; 2 Adet düz koyu renk kumaş pantolon. 2 Adet açık renk gömlek. Düz desensiz koyu renk kravat. Koyu renk ayakkabı (eğitim esnasında kullanılacağı için esnek ve rahat olmasına dikkat edilmesi)

Koyu renk mont (Hava Koşulları Dikkate Alınarak). Eşofman Takımı ile Spor Ayakkabısı (Koyu Renk). Terlik (Koyu Renk). Yeteri kadar koyu renk çorap. Pijama Takımı, şampuan, banyo ve el sabunu, banyo ve el havlusu ile tıraş malzemeleri. 

Kış mevsimi olması dolayısıyla alt-üst koyu renk termal içlik olması gerekmektedir. Günlük kullanımda giyilecek elbiselerin en az 3 hafta kullanabilecek şekilde getirilmesi gerekmektedir.

Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde Kullanılması Yasak Olan, Getirilmemesi Gereken Ve Emanete Alınmayacak Olan Malzemeler; Ses, görüntü ve depolama özelliği olan Akıllı Cep Telefonu, Bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, harici hard disk, powerbank, kamera vb.  elektronik cihazlar (ses ve görüntü kaydetmeyen telefon, şarj aleti hariç)

Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi. Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi. Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan her türlü bitkisel ve tıbbi ilaçlar, her türlü tıbbi malzeme. 

Her türlü kesici ve delici aletler (ustura, açık jilet vb.). Her türlü takı ve aksesuarlar (düz alyans ve saat hariç). Her türlü siyasi veya ideolojik yayın ve malzemeler alınacaktır.

Ayrıca adaylara posta, telefon vb. iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır. İnternet üzerinden yapılan duyuru tebligat niteliğindedir.


Yorumlar