Anasayfa /  Teknoloji

PlayStation 4 sahiplerine kötü haber!

Sony’nin yeni oyunlarını hem PS5 hem PS4 platformları için aynı anda piyasaya çıkarmasının ardından rahat bir nefes alan PlayStation 4 sahipleri için kötü haber geldi. Japon devinin PlayStation 4 desteklerini kesmesi nedeniyle yeni oyunlar için yeni modellere terfi etmek gerekecek. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 30 Mayıs 2022 17:44

PlayStation 5’in çıkmasının ardından beklenen haber geldi. Japon devi Sony’nin yeni oyunlarını hem PS5 hem PS4 platformları için aynı anda piyasaya çıkarmasıyla rahat bir nefes alan oyun tutkunları yeni modellere terfi etmek durumunda kalacak.

Sony’nin konuyla ilgili son hazırladığı brifingde, PlayStation 5, PC ve diğer platformlar için finansal beklentilerini detaylandıran şirket, ayrıca PS VR2 ile ilgili bilgileri de yer aldı. Buna göre PS VR2’nin piyasaya ilk çıktığında 20’den fazla oyuna sahip olacağı söylenirken, PS4 için gelecek oyunlarla ilgili net bir bilgi yok. Özellikle 2025 yılının işaret edildiği grafikte, PS4’e ait bir bölümün yer almaması, Sony’nin 2025 yılından sonra PS4 için yeni oyun duyurmayacağına yorumlanıyor.

2022 yılıyla ilgili grafikte pasta dağılımı PS5, PS4+PS5, PC ve Mobil kategorileri arasında yapılırken, 2025 yılı için yalnızca PS5, PC ve Mobil tarafına yer verildi.

Yorumlar