Anasayfa /  Dünya

PKK'lı teröristlere Azerbaycan üniforması giydirdiler

Ermenistan ve terör örgütü PKK, işbirliğini işgal altındaki Azerbaycan topraklarına taşımayı surdürürken, Irak ve Suriye’de sabotaj eğitimi almış onlarca PKK’lı teröristin işgal altındaki Suşa bölgesine nakledildiği öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 25 Ekim 2020 20:24

Ermenistan, işgal altında tuttuğu Karabağ'da PKK ile işbirliğini sürdürüyor. İstihbarat kaynaklarından alınan bilgiye göre, Ermenistan ordusunun Şuşa’ya, Suriye ve Irak’tan getirilen PKK’lı teröristleri yerleştirdiği ögrenildi.

 

PKK'LI TERÖRİSTLERE AZERBAYCAN ÜNİFORMASI GİYDİRDİLER
Şuşa’ya yerleştirilen söz konusu PKK’lı teröristlere Azerbaycan askeri üniforması giydirildiğine dikkati çeken kaynaklar, Ermenilerin bu yolla, gerçek Azerbaycan askerlerini şaşırtmayı amaçladıkları ayrıca, PKK’lı teröristler öldürüldüğünde, sözkonusu teröristlerin Azerbaycan ordusu tarafından Suriye’den getirilen paralı asker olduğunu öne sürecekleri belirtildi.

ESİR ALINAN ERMENİSTAN ASKERİ İTİRAF ETMİŞTİ
Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda esir alınan Ermenistan askeri Albert Mikaelyan, PKK'lı teröristlerin Dağlık Karabağ'da Ermenistan saflarında savaştığını itiraf etmişti.

Yorumlar