Anasayfa /  Foto Galeri

Pınar Gültekin'i öldüren Metin Avcı'dan tepki çeken talep !

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı duruşmaya sesli ve görüntülü olarak bağlanmayı talep etti. Avcı'nın bu talebine Gültekin ailesinden sert tepki geldi.

Pınar Gültekin'i öldüren Metin Avcı'dan tepki çeken talep ! - Sayfa 1

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesine ilişkin davada katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın cezaevinden sesli ve görüntülü olarak duruşmaya bağlanması talebi ortalığı karıştırdı. Gültekin ailesinden itiraz geldi. Aile adına mahkemeye dilekçe veren avukat Rezzan Epözdemir sanığın savunma ve sorgusunun, duruşma günü bizzat mahkeme salonuna getirtilerek mahkeme heyeti huzurunda yapılmasını istedi.

Pınar Gültekin'i öldüren Metin Avcı'dan tepki çeken talep ! - Sayfa 2

Cemal Metin Avcı isimli şahıs tarafından Muğla'da vahşice öldürülerek çeşitli yok etme denemelerinin ardından cesedinin beton dökülmüş bir varilin içerisinde ormanlık alana bırakılan Pınar Gültekin cinayetinden bir son dakika haberi geldi. 

Pınar Gültekin'i öldüren Metin Avcı'dan tepki çeken talep ! - Sayfa 3

Duruşma aşamasına gelen Pınar Gültekin cinayetinde edinilen bilgiye göre vahşetin faili Cemal Metin Avcı'nın mahkemeden talep ettiği durum Gültekin ailesinin itirazı ile karşılık buldu. Mahkeme salonuna gelmek istemeyen sanığa Gültekin'in avukatı bakın ne karşılık verdi.

Pınar Gültekin'i öldüren Metin Avcı'dan tepki çeken talep ! - Sayfa 4

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianameyi kabul eden Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi 9 Ekim'de aldığı kararda, sanık Cemal Metin Avcı'nın duruşma günü ve saatinde mahkeme huzurunda hazır edilmesi için Afyonkarahisar 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna müzekkere yazılmasına karar verilmişti.