Anasayfa /  Foto Galeri

Pınar Altuğ: Artık bu kadar da olmaz!

Pınar Altuğ: Artık bu kadar da olmaz! - Sayfa 1

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, dizide kendinden bir şeyler bulduğunu ifade ederken ''Hayatımın ciddi bir bölümünü Meltem olarak geçirdiğim düşünülürse, çok kıymetli. O çılgın, ben onun kadar değilim. “Artık bu kadar da olmaz” dediğim zamanlar oluyor.'' dedi. ‘Çocuklar Duymasın’ ve ‘Sizi Böyle Alalım’ programıyla ekranda olan oyuncu Pınar Altuğ, bir yandan da koleksiyonunun heyecanını yaşıyor. Ailesi ise Altuğ’un vazgeçilmezi: “Hâlâ kocama aşkla bakıyorum. Kızım da hayatımın merkezi... Anne-kız o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki, bana arkadaşlık ediyor.”

Pınar Altuğ: Artık bu kadar da olmaz! - Sayfa 2

- Dizi temposundan çıkıp, dinlenmek iyi geldi mi? Yaz nasıl geçiyor? Henüz dinlenme safhasına geçemedim. ‘Çocuklar Duymasın’ sezon finalini çekeli iki hafta oluyor ama programın Ramazan özel bölümü yeni bitti. By Pınar Altuğ tekne teslimatları bitmek üzere, Selma by Pınar Altuğ Yaz Koleksiyonu ise mağazalara teslim ediliyor. Okul kapandı, artık tatil başlıyor. Sekiz senedir yazlarımızı teknemizde geçiriyoruz. Rotamız iş tempomuza göre yön değiştiriyor. Bu yıl mağazam yok, dolayısıyla biraz daha özgür olabileceğiz. Seçime kadar yakın noktalardayız. Sonrasında sanırım biraz uzaklaşırız.

Pınar Altuğ: Artık bu kadar da olmaz! - Sayfa 3

- ‘Çocuklar Duymasın’la yeniden ekrana döndünüz. Projenin sırrı ne sizce? Ah, o sırrı bir çözsek... Oyuncular arasındaki ilişkilerin güzelliği ve tüm ekibin uyumu bir arada olunca bu büyü ortaya çıkıyor sanırım. ‘Çocuklar Duymasın’, hayatın çok içinden bir dizi, karakterler herkesin evinde yaşadıklarını yaşıyor. Dolayısıyla izleyici de kendinden bir şeyler buluyor. Tabii ki özel. Hayatımın ciddi bir bölümünü Meltem olarak geçirdiğim düşünülürse, çok kıymetli. O çılgın, ben onun kadar değilim. Bazen senaryoyu okurken “Artık bu kadar da olmaz” dediğim zamanlar oluyor.

Pınar Altuğ: Artık bu kadar da olmaz! - Sayfa 4

- Evliliğinizde 10 yılı devirdiniz. ‘Evlilik aşkı öldürüyor’ klişesine katılıyor musunuz? Katılmıyorum, ben hâlâ kocama (Yağmur Atacan) aşkla bakıyorum ve aynı şekilde karşılık da alıyorum. Üstelik zaman geçtikçe aşkın üzerine sevgi, güven ve alışkanlık da ekleniyor. Kocamın bir sözü var; ilk evlendiğimizde bana, ‘Seninle geçinmeye gönlüm var karıcım’ demişti. Gönlünüz varsa, o evlilik yürür.