Anasayfa /  Foto Galeri

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar çiftinin ani evliğinin sebebi ortaya çıktı

Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen 9 yıllık eşini boşayıp yaklaşık 4 aylık bir yalnızlığın ardından ani bir kararla evlenen Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar çifti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları...

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar çiftinin ani evliğinin sebebi ortaya çıktı - Sayfa 1

4 ay önce Serkan Kodaloğlu ile boşanıp çocuğu ile Amerika'ya yerleşen şarkıcı Petek Dinçöz, ani bir kararla Türkiye'ye dönme kararı aldı. İşletmeci Nida Büyükbayraktar ile evlenceği açıklanan Dinçöz, herkesi şaşırtmıştı. 

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar çiftinin ani evliğinin sebebi ortaya çıktı - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı dediği Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturmuştu. Tüm bunlar yaşanırken Petek Dinçöz hakkında bir iddia ortaya atıldı. 

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar çiftinin ani evliğinin sebebi ortaya çıktı - Sayfa 3

9 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Petek Dinçöz, eski eşi ve çocuğunun babası olan Serkan Kadoloğlu ile boşandı. Boşanma kararı sonrası Amerika'ya yerleşme kararı alan ve aniden Amerika'ya yerleşen Dinçöz, çocuğunu da yanına alarak kendine yeni bir hayat kurmuştu.

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar çiftinin ani evliğinin sebebi ortaya çıktı - Sayfa 4

Amerika'da adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışan Petek Dinçöz, bu haberler hakkında bir açıklama yapmamıştı. İddialara arasında Zarrab'ın kendisine lüks bir ev aldığı da vardı. Bu aşk dedikoduları sıcaklığını korurken, Petek Dinçöz'den herkesi şaşırtan bir hamle geldi. Henüz 3 ay önce boşanan Dinçöz, tekrardan evlenme kararı aldı.