Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde acı haberler gelmeye devam ediyor

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayarak düşen Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı, şehit oldu. Hakkari Valiliği, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 2 güvenlik korucusunun şehit olduğunu açıklamıştı.

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2022 21:27

Irak'ın kuzeyinden acı haber geldi. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayarak düşmesi sonucu bir uzman çavuş şehit oldu.

Hakkari Valiliği'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” denildi.

 

2 ŞEHİT DAHA VAR...

Valilikten yapılan sabahki açıklamada, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu güvenlik korucuları Kemal Alim ve Hüseyin Sarı'nın şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Şehit olan güvenlik korucuları Alim ve Sarı'ya Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Yorumlar