Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Pegasus personel alımı yapacak !

Pegasus farklı pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki alınan pozisyonlar nelerdir, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2020 20:15

Ülkemizde başta olmak üzere bir çok ülke de en çok tercih edilen uçak firmaları arasında yer almakta olan Pegasus ihtiyaçlarına göre aralıklarla personel alımları gerçekleştirmekte olup ilanlara müracaatlar Pegasus'un kariyer sayfası aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Pegasus ekibini güçlendirmek için uygun kadrolara başvuruları kabul etmektedir. Peki alım yapılan pozisyonla nelerdir?

Alınacak Pozisyonlar

Pegasus personel alımlarında PEGASUS PİLOT ADAYI, KAPTAN PİLOT BAŞVURULARI, II. PİLOT BAŞVURULARI, A320 SFI BAŞVURULARI, ÖĞRENCİ PİLOT BAŞVURULARI, TECRÜBELİ KABİN MEMURU BAŞVURULARI, TECRÜBESİZ KABİN MEMURU BAŞVURULARI STAJ BAŞVURULARI, TÜM DİĞER KARİYER OLANAKLARI pozisyonları için gerçekleştirilmekte olup hepsi için farklı şartlar aranmaktadır.

Aranan Şartlar ve Başvurular
Pegasus personel alımlarında pozisyonlara göre değişen şartlar da nitelikler aranmakta olup belirtilen 2 şart kesinlikle aranmakta olup bunlar adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve en az ön lisans mezunu olmasıdır. Önlisans mezunundan altı adaylar başvuru yapamaz ve müracaatları kabul edilemez olup tüm süreçler e-mail üzerinden takip edilmektedir yani adayların e-mail kullanımını bilmesi gerekmektedir.

Pegasus bünyesinde istihdam etmek isteyen yukarıda yer almakta olan her hangi bir kadroya müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve gitmesi gerekmktedir. Buradan istediği pozisyonu seçebilecek olan adaylar nitelikleri görüntüleyebilecek ve nitelikleri üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.

https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer

Yorumlar