Anasayfa /  Ekonomi

Pegasus 2 ülkeye uçuşlarını durdurdu !

Pegasus Havayolları, koronavirüs nedeniyle İtalya ve Irak'a gerçekleştirilecek tüm uçuşların 16 Mart tarihine kadar karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2020 10:58

Pegasus Havayolları, korona virüs nedeniyle İtalya ve Irak'a gerçekleştirilecek tüm uçuşların 16 Mart tarihine kadar karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.

Geçtiğimiz Aralık ayında Çin'de ortaya çıkan yeni tip korona virüs dünyaya yayılmaya devam ediyor. Pegasus Havayolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan talimat doğrultusunda virüs vakalarının hızla arttığı İtalya ve Irak seferlerini durdurdu. Bugünden itibaren başlayan uçuş iptalleri 16 Mart'a kadar devam edecek.

 

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA
Konuya ilişkin Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamada, "Korona virüsü nedeniyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan talimat doğrultusunda 1-16 Mart 2020 tarihleri arasında İtalya ve Irak'a yapılacak tüm uçuşlar karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Bilet değişiklik veya iade işlemlerini www.flypgs.com, mobil uygulamalar ve 0850 250 67 02 nolu çağrı merkezimizden yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

THY DE İPTAL ETMİŞTİ
Türk Hava Yolları (THY), yeni tip koronavirüs (Kovid -19) vakalarındaki artış nedeniyle 1 Mart'ta İtalya'ya planladığı bazı seferleri iptal ettiğini duyurdu.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, son dönemde, İtalya'da görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle bu ülkeye düzenlenen uçuşlarda bazı düzenlemeler yapıldığı belirtildi.

Etiketler Pegasus İtalya Irak
Yorumlar