Anasayfa /  Foto Galeri

Partnerinizin burcuna göre cinsellik tüyoları

Konu cinsellik olduğunda herkesi harekete geçiren ve tahrik eden durumlar farklıdır. Cinselliğin zirve noktası ise şüphesiz orgazmdır. Size partnerinizi orgazma ulaştırmanıza yardımcı olacak bazı püf noktaları vereceğiz. Bu noktada tek bilmeniz gereken şey partnerinizin burcu!

Partnerinizin burcuna göre cinsellik tüyoları - Sayfa 1

İKİZLER BURCU 

İkizler burçlara seksten zevk almasını iyi bilenlerdir. Orgazma ulaşmak için fazladan müdahaleye ihtiyaç duymazlar. Yatakta monotonluk uzan durun yeter!

Partnerinizin burcuna göre cinsellik tüyoları - Sayfa 2

YENGEÇ BURCU 

Yengeç burçlarının vahşi bir hayal gücü vardır. Yengeç burcu partnerinize en büyük fantezilerini sorun ve sonra onları canlandırmaya başlayın. Hayalindeki durumların hayata geçmesi aldığı zevki ona katlayacak!

Partnerinizin burcuna göre cinsellik tüyoları - Sayfa 3

ASLAN BURCU 

Aslan burçları profesyonel hayatlarında çok güçlü ve otoriterlerdir. Yatak odasında ise aslında itaat eden taraf olmak isterler. Aslan burcu partnerinizi yatakta deliye döndürmek istiyorsanız kontrolü elinize alın.

Partnerinizin burcuna göre cinsellik tüyoları - Sayfa 4

BAŞAK BURCU 

Başak burçları herkesin beğendiği ya da tahrik olduğu şeyleri ilgi çekici bulmazken, kendiliğinden gerçekleşen herhangi bir şeyden etkilenebilirler. Mesela halka açık bir yerde onu arzuladığınızı belli etmek tahrik olmasına yetecektir. Gündelik hayatta sakin olan Başaklar yatakta hareketi ve eğlenceyi severler. Onu orgazma ulaştırmak için tekdüzelikten uzak durun, yaratıcı olun.