Anasayfa /  Ekonomi

Altın fiyatları bugün ne kadar? 19 Şubat 2019 Çeyrek altın ve gram altın fiyatları...

Altın fiyatları ile ilgili fiyat araştırmaları devam ediyor. Yatırım alanında şüphesiz ki en önemli alanlardan birisi de altın. Altın fiyatları da daşna vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Günlük olarak araştırma yapan vatandaşlar, "Altın fiyatları bugün ne kadar? ve "Çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?" sorularının yanıtlarını arıyorlar.

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2019 09:00

Altın fiyatları ile ilgili fiyat araştırmaları devam ediyor. Yatırım alanında şüphesiz ki en önemli alanlardan birisi de altın. Altın fiyatları da daşna vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Günlük olarak araştırma yapan vatandaşlar, "Altın fiyatları bugün ne kadar? ve "Çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?" sorularının yanıtlarını arıyorlar. Altın fiyatlarındaki dalgalanmadan dolayı yatırım yapmak isteyenler güncel fiyatları ve son dakika gelişmelerini anbean takip etmek zorunda. Peki, bugün (19 Şubat 2019 Salı) çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Son zamanlarda çeyrek altın fiyatlarındaki yükseliş, daha uygun fiyatlı olan gram altının tercih edilmesine yol açmıştır. Bu doğrultuda gram altın büyük bir ilgi görmektedir.

Bununla birlikte gram altın fiyatlarındaki araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. Gram altın, 19 Şubat Salı gününe 226,11 TL'den alınıp 226,17 TL'den satılarak başladı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tahtını gram altına kaptırmaya yakın gözükse de, çeyrek altın uzun yıllar boyunca en önemli yatırım ve hediye aracı olarak görüldü.

Çeyrek altın düğünlerde de akla gelen ilk hediyedir, aynı şekilde birikim açısından da yastıkaltı biriktirilen altınların büyük çoğunluğu çeyrek altındır.Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 360,88 TL 'den alınırken 369,02 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın ile çeyrek altın arasındaki fark yarım altının kolay kolay bozdurulmayan birikim anlayışıyla değerlendirilmesidir. Yarım altın da genellikle düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, arkadaşları tarafından armağan edilir.

Yarım altın bugün 719,51 TL'den alınırken 738,04 TL'den satılmaktadır.


Yorumlar