Anasayfa /  Ekonomi

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (21 Eylül Cuma) gram altın, çeyrek altın fiyatları

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği altın fiyatlarında ki hareketlilik sürüyor. Son günlerde inişli ve çıkışlı bir grafik ve fiyatlarındaki hareketlilik vatandaşların altına olan ilgisini tekrar arttırmış durumda. Ülkemizde genellikle yatırım amaçlı olarak kullanılan ve hediyeleşmenin en önemli sembollerinden olan altın fiyatları en güncel olarak haberimizde.

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 09:02

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği altın fiyatlarında ki hareketlilik sürüyor. Son günlerde inişli ve çıkışlı bir grafik ve fiyatlarındaki hareketlilik vatandaşların altına olan ilgisini tekrar arttırmış durumda. Ülkemizde genellikle yatırım amaçlı olarak kullanılan ve hediyeleşmenin en önemli sembollerinden olan altın fiyatları en güncel olarak haberimizde. Haftanın son günü altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 21 Eylül Cuma en güncel gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları.

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Gram altın, çeyrek altının ardından ülkemizde en çok tercih edilen altın olmakla birlikte diğer altın fiyatlarına göre daha ucuz olması vatandaşlar tarafından rağbet görmesine neden oluyor. Gram altın ile ilgili vatandaşların araştırmaları sürerken, gram altın ne kadar? sorusunun yanıtını ise sizler için hazırladık. Gram altın bu sabah saatlerinde 242,28 liradan alınırken, 242,37 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın ülkemizde en çok tercih edilen altın türü olma konusunda birinci sıradaki yerini hala koruyor. Özellikle son zamanlarda artan altın fiyatları ile birlikte popülerliğini bir nebze de olsa gram altına kaptırsa da ülkemizde tüm altınlar arasında, en çok benimsenmiş olanı çeyrek altındır. Peki Çeyrek Altın bugüne nasıl başladı? Çeyrek altın düne göre iki TL gibi bir artışla bu sabah saatlerinde 388,66 liradan alınırken, 398,00 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altının fiyatları konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Yarım altın düğünlerde evlenen çiftler için çok rağbet görmese de evlenen çiftlerin yakınları tarafından tercih ediliyor. Ayrıca yatırım amacıyla da kullanılan yarım altın bugüne nasıl başladı? Yarım altın ne kadar? sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yarım altın,774,89 liradan alınırken, 796,01 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın daha çok düğünlerde aile yakınları tarafından takılan ayrıca yatırım amaçlı kullanılan altın türüdür. Tam altın konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ederken biz de sizler için en güncel fiyatı hazırladık. Tam altın bu sabah, 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmakta.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Ülkemizde yatırım amacıyla kullanılan Cumhuriyet Altını en çok rağbet edilen altınların başında geliyor. Bu sabah saatleri itibariyle Cumhuriyet Altını 1.590,00 TL'den alınırken 1.610,00 TL'den satılmakta.


Yorumlar