Anasayfa /  Ekonomi

Altın alacaklar dikkat! 13 Mart güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarında son durum nasıl? 13 Mart 2019 çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı ne kadar? Gram altın fiyatında son durum ne? İşte güncel ve anlık altın fiyatları...

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 11:49

Altın fiyatlarında son durum nasıl? 13 Mart 2019 çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatı ne kadar? Gram altın fiyatında son durum ne? İşte güncel ve anlık altın fiyatları...

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 229,1 lira seviyesinde dengelendi. 



Dün altının ons fiyatı ve dolar kurundaki değer kazançlarına paralel yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,81 primle 228,2 liradan tamamladı.



Bugüne yükselişle başlayan altının gram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,39 primle 229,1 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın374 lira, Cumhuriyet altını 1.530 liradan satılıyor. 

Asya piyasalarında pozitif bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise aynı dakikalarda yüzde 0,22 yükselişle 1.304,50 dolardan işlem görüyor.



Uzmanlar, İngiliz parlamentosunun dün akşamki oylamada hükümetin Avrupa Birliği (AB) ile vardığı Brexit anlaşmasının revize edilmiş halini reddettiğini anımsatarak, bugün parlamentoda ''anlaşmasız ayrılık'' seçeneğinin oylanması, bu teklifin de kabul edilmemesi durumunda ise yarın ''Brexit tarihinin ertelenmesi'' teklifinin görüşülmesinin beklendiğini söyledi.


Yorumlar