Anasayfa /  Dünya

Papa koronavirüse yakalandı iddiası!

Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Papa Francis'in koronavirüse yakalandığı yönünde çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Vatikan, Papa'nın hafif bir rahatsızlık geçirdiğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2020 21:51

Geçtiğimiz günlerde Papa'nın burnunu silerken çekilen fotoğraflarının ardından "Papa'da koronavirüs şüphesi" haberleri çıkmıştı. Bu haberlerin "Papa koronavirüse yakalandı" şeklinde artmasından sonra açıklama yapan Vatikan, Papa Francis'in hafif bir rahatsızlık geçirdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz perşembe günü Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yöneteceği ayin programını iptal etti. Avrupa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının hızla yayıldığı ve ölü sayısının sürekli arttığı İtalya'ya komşu Vatikan'ın Devlet Başkanı Papa'nın rahatsızlık geçirmesi dikkati çekti.

KORONAVİRÜS HABERLERİ YALANLANDI
Papa'nın koronavirüs geçirdiğine yönelik haberlerin artmasının ardından Vatikan bir açıklama yaptı. Papa'nın İtalya'da patlak veren koronavirüse yakalanmış olabileceği iddialarını Vatikan Basın Sözcüsü Matteo Bruni reddetti. Papa'nın hafif bir rahatsızlık geçirdiğini dile getirdi.

Yorumlar