Anasayfa /  Foto Galeri

Pandamide sanal flört önerileri!

Pandamide sanal flört önerileri!Pandemi günlerinde karantinaya sevgilisiyle, eşiyle yakalananlar hakkında haftalardır yazılıyor. “Bu sizin için fırsat olsun, ilişkinizi değerlendirin, birbirinizle kaliteli vakit geçirin, şunları şunları yapın” diye epey yol gösterildi.Peki ya yalnızlar? Onlar ne yapsın?

Pandamide sanal flört önerileri! - Sayfa 1

Duydum ki yalnızlar pandemi sonrası için çoktan flört planlarını yapmış bile. Evet, sosyal medya ya da flört uygulamaları sayesinde epey kişi, pandemi sonrası buluşacakları kişiyi belirlemiş. Hepsi kulağıma geliyor, benden kaçmaz. Yalnız şu anda keyif ve heyecan aldığını o yazışmalar, o kameralı görüşmeler falan bir süre sonra sıkar sizi söyleyeyim. 

Bir ilişkiye başlamak zaten yeterince zordur. E bir de aranıza koronavirüs mesafe koymuş, nasıl aşacaksınız? Mesela dokunamıyorsun, yüz yüze bakamıyorsun, mimiklerini göremiyorsun, vücut dilini okuyamıyorsun, söylediklerinde samimi olup olmadığını anlayamıyorsun, tanıştığın kadın ya da erkeğin söylediği her şeyin yalan olabileceği ihtimalini düşünüyorsun, çok da haklısın.

Sakin olmakta fayda var. Bu pandemi süreci elbette bitecek ve siz buluşacaksınız. Şimdi şu aşağıdaki kurallara dikkat edersen bu süreci buluşma heyecanını yitirmeden ve onu daha iyi tanıyarak geçirebilirsin.

Pandamide sanal flört önerileri! - Sayfa 2

1- Ne istediğini belirle


Evde tıkılıp kalmaktan sıkıldığın için, sırf vakit geçsin biraz da egon okşansın diye sosyal medya ve uygulama flörtü yaşıyor olabilirsin. Bu kötü bir şey değil ama o zaman karşındakine de bunun aslında bir eğlence olduğunu söyle. Yok hayatının erkeğini ya da kadınını arıyorsan şimdi sırası değil. İyisi mi akışına bırak hem böylesi daha sürprizli ve heyecanlı.

Pandamide sanal flört önerileri! - Sayfa 3

2- Virüsten sıkılmadın mı?

Zaten gün boyu herkesle “Ne olacak bu virüs, bugünün bilançosu ne? Bize de bulaşacak mı?” gibi paranoyakça konuşmalar yapıyor, Twitter’dan komplo teorilerini okuyor, akşamları da ya Bilim Kurulu toplantısı sonrası bakanın açıklamalarını, ya da kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı’nın açıklamalarını dinliyorsun. E yeter gari, flörtünle de bunu konuşma!

Pandamide sanal flört önerileri! - Sayfa 4

3- Mizah çok faydalıdır

Saçma sapan, klişe esprilerden söz etmiyorum ama konuşmalarının arasına serpiştireceğin mizah unsurları sizi rahatlatır, günlük yaşamınıza neşe katar. Özellikle WhatsApp gruplarında dönen çıkartmalar, yine o gruplara atılan karikatürler, Caps’ler, bugünlerde çok işe yarıyor. Ayrıca kendi yaşadığın komiklikleri de anlatmayı dene. Hem seni daha iyi tanımasına sağlarsın.