Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Pamukkale Turizmin personel alımı ve kadroları nelerdir ?

Pamukkale Turizm kendi bünyelerinde görev yapmak üzere personel alımı başvuruları sürüyor. Peki personel alımı yapılan kadrolar ve başvuru detayları nedir?

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2020 18:39

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Türkiye İş Kurumu tarafından Türkiye genelindeki il ve ilçelerde hizmet vermeye başlayan iş kulüpleri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

İŞ ARAYAN VATANDAŞLARA MÜJDE!

Bakan Selçuk iş kulüpleri uygulamasının iş arayan vatandaşlara profesyonel destek sunacağını ifade ederek, iş bulma sürecinde adaylara yardımcı olacak. Hangi illerde iş kulüpleri var! 73 iş kulübü 66 ilde bulunuyor. İstanbul ilinde 6, Malatya'da 2 olmak üzere Ankara, İzmir, Antalya, Zonguldak, Hatay, Eskişehir, Gaziantep, Edirne, Elazığ, Bolu, Burdur, Bursa illerinde bu iller ile birlikte 66 ilde görev yapmaya başladı. Bu birimlerin 2020 yılı sonuna kadar 81 il genelinde açılacağı müjdesi geldi. Bakan Selçuk yaptığı açıklamalarda olumlu sonuçlar aldığını iş kulüplerinden 59 bin 838 kişinin faydalandığını aktardı.
Başvuru yapan adaylar için 15'er kişilik gruplar oluşturulacak 2 ile 5 gün arasında katılımcılara iş bulma süreci ile ilgili bilgilendirme ve pratik yapma imkanı sunuluyor. Eğitimlerde teorik bilgi verilmediğini iş görüşmelerinde nasıl davranılması gerektiğinden etkili bir öz geçmiş nasıl hazırlandığına pek çok konuda teorik bilgiler sunulduğu aktarıldı. Diğer yandan ülke genelinde yades hayata geçirilen il sayısı 13 oldu. Yapılan açıklamalarda yaşlı destek programı olarak çalışmaların ülke genelinde uygulanması için çalışmalar başlatıldı.

Yorumlar