Anasayfa /  Foto Galeri

Pakistan Meclis Başkanı ‘Kuruluş Osman’ setini ziyaret etti

Ekranların en çok izlenen rekortmen dizisi ‘Kuruluş Osman’ seti ve dizinin çekildiği Bozdağ Film Platoları’nı Pakistan Meclis Başkanı Asad Qaiser ve Pakistan milletvekillerinden oluşan heyet ziyaret etti. Platoyu gezen Oaiser ve Pakistan heyeti kardeş Pakistan halkının sevgilerini iletirken Bozdağ Film Platoları’na hayran kaldı.

Pakistan Meclis Başkanı ‘Kuruluş Osman’ setini ziyaret etti - Sayfa 1

Ekranların en çok izlenen rekortmen dizisi ‘Kuruluş Osman’ seti ve dizinin çekildiği Bozdağ Film Platoları’nı Pakistan Meclis Başkanı Asad Qaiser ve Pakistan milletvekillerinden oluşan heyet ziyaret etti.

Pakistan Meclis Başkanı ‘Kuruluş Osman’ setini ziyaret etti - Sayfa 2

Platoyu gezen Oaiser ve Pakistan heyeti kardeş Pakistan halkının sevgilerini iletirken Bozdağ Film Platoları’na hayran kaldı.

Pakistan Meclis Başkanı ‘Kuruluş Osman’ setini ziyaret etti - Sayfa 3

Bozdağ Film Platosu’nu ziyaret eden Pakistan Meclis Başkanı Asad Qaiser, Milletvekili Dr. Haider Ali Khan ve heyeti, Yapımcı Mehmet Bozdağ’a Pakistan halkının ‘Kuruluş Osman’ı ilgiyle izlediğini belirterek başarılarından ötürü tebrik etti.

Pakistan Meclis Başkanı ‘Kuruluş Osman’ setini ziyaret etti - Sayfa 4

Meclis Başkanı Qaiser, Bozdağ Film Platoları’nın dekor, kostüm ve yapım kalitesi açısından Hollywood standartlarını aştığını görmenin kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.