Anasayfa /  Ekonomi

Özgür Demirtaş’tan dikkat çeken kripto para uyarısı

Özgür Demirtaş son haftalarda ünlü isimler adına çıkarılan kripto paralar hakkında dikkat çekici uyarılarda bulundu. Demirtaş açık açık “Hakkımı size helal etmem” diye yazdı.

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2021 14:27

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş kripto paralarla ilgili uyarılarına bir yenisini ekledi. Demirtaş son zamanlarda popüler isimler adına çıkarılan kripto paralar itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Kiripto paralardaki yüksek fiyat hareketleri vatandaşın ilgisini çekerken binlerce kişi gerçekleştirilen dolandırıcılık haberleriyle mağdur oluyor. Son olarak da ünlü isimler adına çıkarılan kripto paralara olan rağbet Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ı tedirgin etti.

"HAKKIMI SİZE HELAL ETMEM"
Twitter’da milyonlarca takipçisi bulunan Demirtaş vatandaşları konuyla ilgili yaptığı uyarı paylaşımında size hakkımı helal etmem diyerek şunları yazdı:

“Arkadaşlar şarkıcı türkücüler adına KOİN çıkarılacağı haberleri okuyorum. Böyle şeyelere ASLA ve ASLA yatırım yapmayın. Hakkımı size helal etmem. Paranızı kaybedersiniz. İnsanın bu kişilerin altı boş olan böyle şeyleri çıkaracağına inanası bile gelmiyor. Ama işte...”

Yorumlar