Anasayfa /  Foto Galeri

Özge Özberk: Sevgilimi öndeki arabada başkasıyla ebeledim

Özge Özberk: Sevgilimi öndeki arabada başkasıyla ebeledim - Sayfa 1

Kamerayla tanıştığında yanında Kemal Sunal vardı. ‘Bizimkiler’ ve ‘Otogargara’ gibi büyük işlerde yer aldı. Çağan Irmak ve Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Sakin görüntüsünün aksine kendi deyişiyle tam bir enerji bombası olan Özge Özberk Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj verdi. İşte o röportaj... Sizi 25 yıldır tanıyoruz. Hep magazine, sansasyona uzak bir portre çizdiniz... - Haklısın. Bilmiyorum, ya ilgilerini çekmiyorum ya da yaptığım işler dişe dokunur olduğu için buna saygıdan böyle bir yol izlediler. Karşılıklı olarak tatlı tatlı geçen bir 25 yıl...

Özge Özberk: Sevgilimi öndeki arabada başkasıyla ebeledim - Sayfa 2

Peki bunu biraz sıkıcı bulanlar olacaktır... - Tam bir enerji bombasıyım. Keşke özel hayatımda biraz sakin bir kadın olabilseydim.

Özge Özberk: Sevgilimi öndeki arabada başkasıyla ebeledim - Sayfa 3

O zaman çizdiğiniz bu duruş bir strateji mi? - Bu, geldiğin yeri bilmek ve yaptığın işe saygı. 17 yaşından beri oyunculuk yapıyorum. İyi işlerde yer alıp şımarmama hakkımı kullandım. Karşımda ne zaman kameraları görsem hep, “Acaba yanlış bir şey mi söylerim” ya da “Kendim gibi olursam çok antipatik mi görünürüm” diye düşünerek kendimi frenledim. İnsanlar da beni böyle görmeye alıştı. Bir de ne kadar enerjik olsam da hep çok utangaçtım. Mesela lise bitene kadar dolmuşta, “İnecek var” diyemeyen, otobüste kalkıp inmek için düğmeye bile basamayan biriydim. Çok içime kapanıktım.

Özge Özberk: Sevgilimi öndeki arabada başkasıyla ebeledim - Sayfa 4

O halde neden bu mesleği seçtiniz? - Aile dostumuz bir ajans kurmuştu, beni abimle oraya kaydettiler. Kemal Sunal’ın ‘Şaban Asker’de dizisine seçildim. Kamerayı gördüğüm an Kemal Sunal’la yan yana oturduğum andı. Sonra bir çekimde Melih Çardak’la tanıştım. BKM kuruluyordu. ‘Otogargara’ müzikalinde yer aldım. O sahneye çıktıktan sonra, “Doğru yerdeyim” diye düşündüm. Ama hâlâ iş dışında kameralardan çekiniyorum.