Anasayfa /  Foto Galeri

Özel Bayındır Hastanesindeki rezalette flaş gelişme! Ses kaydı iddiası da şoke etti

İstanbul Ataşehir'deki Özel Bayındır İçerenköy Hastanesi'nde çekilen yaşlı bir kadına yapılan işkence görüntüleri tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bu rezaletin ardından olayla ilgili şoke eden ses kayıtları ortaya çıktı. İşte kan donduran haberin detayları...

Özel Bayındır Hastanesindeki rezalette flaş gelişme! Ses kaydı iddiası da şoke etti - Sayfa 1

İki erkek hemşire ile isimleri öğrenilemeyen kadın çalışanların Nermin Zeren olduğu öğrenilen yaşlı hastaya kan donduran, insanlık dışı yaptığı muamele kan dondurdu. Yemek borusundan delik açılmış, konuşamayacak haldeki yaşlı bir kadına hakaret eden hastane personeli, yüzüne paralar attığı kadınla dalga geçerken videoya çekti. Görüntülerdeki hakaret, küfür ve kötü muamele yürekleri sızlattı.

Özel Bayındır Hastanesindeki rezalette flaş gelişme! Ses kaydı iddiası da şoke etti - Sayfa 2

Sosyal medyada büyük tepki gören skandalın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklama ile sorumluların tespit edilmesi ve hakkında yasal işlemlerin yapılabilmesi için soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Soruşturmanın ardından da gözaltı kararı geldi. Olaya ilişkin 8 şüpheli gözaltına alındı.

Özel Bayındır Hastanesindeki rezalette flaş gelişme! Ses kaydı iddiası da şoke etti - Sayfa 3

BAŞKA GÖRÜNTÜLER DE VAR

Bu arada hastaneyle ilgili paylaşılan başka bir ses kaydında ise hayatını kaybeden bir hastaya müdahale eden sağlık görevlilerinin gülerek hastaya müdahale ettikleri duyuluyor.

Özel Bayındır Hastanesindeki rezalette flaş gelişme! Ses kaydı iddiası da şoke etti - Sayfa 4

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLERE HASTANEDEN AÇIKLAMA Ataşehir'de özel hastanede yaşanan ve sosyal medyada büyük tepki çeken olayla ilgili hastane yazılı açıklama yaptı.