Anasayfa /  Foto Galeri

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'dan flaş açıklama! Hamileyken eve kilitleyip defalarca...

Eski eşi ve oğlunun annesi Feyza Aktan’a şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘yaralama’ suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapisle yargılanan Özcan Deniz’in davasında yeni bir gelişme yaşandı. Aktan, mahkemeye sunduğu dilekçede; ünlü sanatçının kendisini bir değil birçok kez dövdüğünü iddia etti.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'dan flaş açıklama! Hamileyken eve kilitleyip defalarca... - Sayfa 1


Feyza Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi Özcan Deniz hakkında ‘zincirleme şekilde kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından şikâyetçi olmuştu.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'dan flaş açıklama! Hamileyken eve kilitleyip defalarca... - Sayfa 2


Deniz’in birlikte oldukları dönemde kendisini aldattığını, ayrılmak istediğinde odaya kilitleyerek ölümle tehdit ettiğini öne süren Aktan, şiddete maruz kaldığını iddia etmişti. Deniz hakkında ‘yaralama’ suçundan 6 aydan 18 aya kadar hapis istemiyle davaaçılmıştı.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'dan flaş açıklama! Hamileyken eve kilitleyip defalarca... - Sayfa 3

DAVADA YENİ GELİŞME 
Hürriyet'in haberine göre; İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Feyza Aktan ile Özcan Deniz mahkemeye değişik tarihlerde dilekçe sundu.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'dan flaş açıklama! Hamileyken eve kilitleyip defalarca... - Sayfa 4

"BİRÇOK KEZ ŞİDDET UYGULADI" 
Aktan, dilekçesinde; eski eşi Özcan Deniz tarafından birçok kez şiddete maruz kaldığını iddia ederek birden fazla kasten yaralama suçundan cezalandırılmasını talep etti.