Anasayfa /  Foto Galeri

Ozan Tufan’ın Norveç maçındaki süper performansının sırrı ortaya çıktı! Bomba Erol Bulut detayı...

Fenerbahçe'de Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra 2 gol birden atan Ozan Tufan’ın Norveç maçındaki süper performansının sırrı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ozan Tufan’ın Norveç maçındaki süper performansının sırrı ortaya çıktı! Bomba Erol Bulut detayı... - Sayfa 1

Bu sezon Fenerbahçe’de birlikte çalıştığı Erol Bulut da onun duygu dünyasını çözemeyen teknik adamlar arasına adını yazdırdı. Sezonun açılış maçı olan Rize deplasmanında yedek soyunduğu için ağlamaklı olsa da takımı 3 puanı alınca dönüş uçağında arkadaşlarıyla şarkılar söylüyor, şakalar yapıyordu. 

Ozan Tufan’ın Norveç maçındaki süper performansının sırrı ortaya çıktı! Bomba Erol Bulut detayı... - Sayfa 2

Aslında içi ağlıyordu Ozan’ın. Tam o sırada FB TV muhabiri ona mikrofon uzattı. Bir anda gözleri doluverdi, dudakları titredi ve tatlı sert bir sitemle mikrofonu geri çevirdi. Çünkü yedekti, çünkü hocası onu küstürmüştü ve yeniden inişe geçebilirdi.

Ozan Tufan’ın Norveç maçındaki süper performansının sırrı ortaya çıktı! Bomba Erol Bulut detayı... - Sayfa 3

Erol Bulut gidince coştu
Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe’de Trabzonspor maçından önce başlayan Caner Erkin krizinden Ozan Tufan da nasibini almış, bir anda yedek kalmıştı. Tam 6 maç sürdü yedek kulübesi ızdırabı. Beşiktaş derbisinde oyuna girdi, şampiyonluk hayallerinin uçup gitmesini harika bir golle durdurdu.

Ozan Tufan’ın Norveç maçındaki süper performansının sırrı ortaya çıktı! Bomba Erol Bulut detayı... - Sayfa 4

Hemen ardından milli takıma gitti ve burada Erol Bulut’un görevden alındığı haberi geldi. Hollanda karşısında sahada basmadık yer bırakmadı, Norveç karşısında tam anlamıyla coştu, iki şahane gol atarak resital yaptı.