Anasayfa /  Foto Galeri

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşinden şok açıklama! ''Kendi yatağımda aldatıldım'

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar, sosyal medyada eşinin başka bir kadınla konuştuğunu ve onu aldattığını iddia eden konuşmaları paylaştı. Gelişmelerin ardından Merve Bayraktar ünlü oyuncuya "Mahkemede görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşinden şok açıklama! ''Kendi yatağımda aldatıldım' - Sayfa 1

Bir döneme damga vuran Ezel dizisinde Ramiz Karaeski karakterinin gençliğini canlandıran oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşini aldattığı iddia edildi.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşinden şok açıklama! ''Kendi yatağımda aldatıldım' - Sayfa 2

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddia Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar'dan geldi. "Kendi yatağımda aldatıldım" diyen Merve Bayraktar genç kızın ismini ifşa etti ve eşinin kendisinden af dilediği yazışmaları yayınladı.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşinden şok açıklama! ''Kendi yatağımda aldatıldım' - Sayfa 3

SOSYAL MEDYADA İFŞA ETTİ 
Magazin gündemini sarsan Ufuk Bayraktar'ın ihanet olayı sosyal medyada büyük tepki uyandırdı. Merve Bayraktar, eşi Ufuk Bayraktar'ın Twitter hesabı üzerinden kendisini aldattığını detayları ile ifşa etti.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşinden şok açıklama! ''Kendi yatağımda aldatıldım' - Sayfa 4

Eşinin genç bir kadınla olan yazışmalarını tek tek Twitter'da paylaşan Merve Bayraktar, hemen sonrasında da eşi Ufuk Bayraktar’ın kendisine attığı barışma mesajlarını yayınladı.

"Kendi yatağımda aldatıldım" diyen Merve Bayraktar, 'senin gibi bir adama bu saatten sonra güvenmem' dediği eşi Ufuk Bayraktar'ı mahkemeye vereceğini söyledi.