Anasayfa /  Foto Galeri

Oyuncu Sumru Yavrucuk'un büyük mutluluğu... Müge Anlı'nın çağrısından 4 saat sonra bulundu!

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı, ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk'un mesajını canlı yayında paylaştı, 4 saat sonra sevindiren haber geldi. İşte detaylar...

Oyuncu Sumru Yavrucuk'un büyük mutluluğu... Müge Anlı'nın çağrısından 4 saat sonra bulundu! - Sayfa 1

Müge Anlı son bölümde (2 Haziran 2020 Salı) ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk'un köpeği Toni hakkında bilgi paylaştı. Pati Buldular ile kaybolan dostlarımızı yuvalarına kavuşturan Müge Anlı, programın sonunda Sumru Yavrucuk'un Golden cinsi köpeği Toni'nin 6 gündür kayıp olduğunu belirtti.

Oyuncu Sumru Yavrucuk'un büyük mutluluğu... Müge Anlı'nın çağrısından 4 saat sonra bulundu! - Sayfa 2

Gözyaşları içerisinde Toni'den haber bekleyen 59 yaşındaki sanatçı için Müge Anlı çalışmalara başladı.

Oyuncu Sumru Yavrucuk'un büyük mutluluğu... Müge Anlı'nın çağrısından 4 saat sonra bulundu! - Sayfa 3

Müge Anlı, Sumru Yavrucuk'un, Golden cinsi köpeği Toni için çok üzgün olduğunu ve görenlerin en kısa zamanda iletişime geçmesini rica ettiğini ifade etti.

Oyuncu Sumru Yavrucuk'un büyük mutluluğu... Müge Anlı'nın çağrısından 4 saat sonra bulundu! - Sayfa 4

27 Mayıs günü köpeği kaybolan Sumru Kumrucuk, gözyaşları içerisinde köpeğinin bulunmasını bekliyor. Öte yandan köpeğinin sol arka patisinde yara izi olduğu belirtildi.