Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Oyuncu Levent Can kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl?

Oyuncu Levent Can geçirdiği kalp krizi sonucunda hastaneye kaldırıldı. Peki Levent Can kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl? işte detaylar...

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2020 10:54

Oyuncu Levent Can geçirdiği kalp krizi sonucunda hastaneye kaldırıldı. Peki Levent Can kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl? işte detaylar...

Vatanım Sensin dizisinde rol alan ve dikkat çeken isimlerden biri olan Levent Can, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. İşte Levent Can hakkındaki bilgiler..

LEVENT CAN KİMDİR?

1971 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Levent Can, Aile Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterine hayat verdi. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş ve Vatanım Sensin bazı rol aldığı diziler arasındadır. Star TV'de yayınlanan başrolü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk'ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde de Selim karakterini canlandıran oyuncu, Vatanım Sensin dizisindeki Flipos karakteriyle adından söz ettirmişti.

Levent Can nereli? Levent Can kaç yaşında?

Levent Can, 23 Ağustos 1971 İstanbul doğumlu. Okul yıllarında oyuncu olmaya karar veren Can, çok başarılı bir öğrenci olmasa da kendisini oyunculuk anlamında geliştirdi ve çok başarılı bir oyuncu olmayı başardı.

Levent Can filmleri

Okulu bittikten sonra, dönemin en iyi kurumlarından birisi olan Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu kadrosuna girdi ve profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Başarılı bir oyuncu olma yolunda kendini geliştirerek hızlı adımlar ile ilerleyen Levent Can, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 1991 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Aile Bağları dizisi ile gerçekleştirdi. 

 

Bir anda yıldızı parladı

Bu dizideki rolü ile oyunculuk kariyerinde dev bir adım atan Levent Can, iyi bir çıkış yakaladı. Bir anda yıldızı parlayan ünlü oyuncu, bu deneyiminin ardından birçok dizide rol aldı. Levent Can, son olarak Vatanım Sensin'de Filipos karakterine hayat verdi.

 

Yorumlar